maandag 10 oktober 2016

Nieuw: Ecco kinderschoenen

Dat het merk Ecco al geruime tijd verkrijgbaar is bij Nelson is voor velen waarschijnlijk geen verrassing. Wel nieuw bij Nelson zijn Ecco kinderschoenen! Het Deense merk staat als sinds de jaren ’70 bekend om zijn comfort, innovatie en mooie Scandinavische design. Dit mocht de voeten van jouw kindje(s) natuurlijk niet worden onthouden!
Bij Nelson zijn de kinderschoenen van Ecco verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes. Met de ruime matenrange (21-40) is er dan ook voor alle kids een passend model te vinden. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat de schoenen iedere dag gedragen kunnen worden. 
De meeste modellen van Ecco worden uitsluitend gemaakt met een leren bovenwerk. Het binnen materiaal is veelal van textiel en deze twee kenmerken zorgen ervoor dat de schoenen altijd blijven ademen. Het fijne van Ecco is dat de schoenen zijn ontworpen naar de manier waarop kinderen bewegen en spelen. Hierdoor is de pasvorm optimaal. Verder zal het soepele materiaal zich nog verder vormen naar ieder kindervoetje.
Een ander kenmerk van Ecco is dat de zolen niet zijn gelijmd maar direct vanuit de mal aan het bovenwerk zijn bevestigd. De zolen zijn dus als het ware ‘aangespoten’. Dit zorg ervoor dat de zolen ontzettend duurzaam zijn en een optimale shockdemping bieden. Ook zijn Ecco kinderschoenen geschikt voor kindjes met steunzolen, want de binnenzolen kunnen vaak worden verwijderd om een eigen zooltje in de schoen te kunnen leggen.
Natuurlijk zitten er niet alleen praktische voordelen aan deze schoenen, ze zijn ook nog eens heel erg leuk om te zien! De moderne collectie kan zowel sportief als netjes worden gecombineerd en dat maakt dit de perfecte schoen voor iedere gelegenheid. Door de goede kwaliteit kunnen de kinderschoenen van Ecco prima tegen een stootje en zijn ze een echte musthave voor ieder kindje!
Net als bij schoenen voor volwassenen is het van belang het leer regelmatig te onderhouden om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Spray de schoenen bij dagelijks gebruik ongeveer om de 2-3 weken in met een water- en vuil afstotende spray om ze te beschermen en kies de juiste voeding voor het type leer om de kleur te behouden. Twijfel je nog over de maat, pasvorm of het juiste onderhoud? Kom dan gezellig langs in een van onze winkels voor het beste advies.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag