dinsdag 28 augustus 2018

Nieuw bij Nelson: Fila!

Het is je vast niet ontgaan dat verschillende merken hun comeback hebben gemaakt afgelopen seizoen. Zo ook het sportieve merk Fila. De stoere sneakers van het merk zijn voor iedere fashionlover echte musthaves. Spoiler: binnenkort staan er zelfs modellen in de winkel die exclusief bij Nelson verkrijgbaar zijn!

Hoe het allemaal begon
Fila is een van oorsprong Italiaans merk dat werd opgericht in 1911 door de gebroeders Fila om kleding voor de lokale bevolking te produceren. Hierna kwam de focus voornamelijk te liggen op de productie van ondergoed en in de jaren zeventig begon Fila met de productie van sportkleding. Dit is dan ook meteen waar het merk op dit moment vooral om bekend staat. Denk aan de sportieve broeken en shirts, maar ook schoenen. Vandaag de dag is Fila in Zuid-Koreaanse handen én hiermee ook meteen het grootste Zuid-Koreaanse sportkledingmerk.

Volop in het straatbeeld

Hoewel Fila nooit helemaal verdween uit het straatbeeld zien we het logo nu weer volop voorbij komen. Op shirts, caps, broeken en natuurlijk ook schoenen! De sportieve sneakers zijn niet meer van de voeten van velen af te slaan en ook ontzettend geliefd bij influencers. Niet zo gek, want de sneakers voldoen precies aan de laatste trend, namelijk de ugly sneakers. Deze chunky dad sneakers zijn perfect om je stoere look compleet te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend comfortabel.

Exclusief verkrijgbaar
Er kan wel worden gesteld dat de sneakers van Fila ontzettend geliefd zijn. Behoor jij ook tot deze groep? Dan hebben wij leuk nieuws, want binnenkort is er model exclusief verkrijgbaar bij Nelson! Ja, je leest het goed, een sneaker van een van de populairste merken van dit moment die verder nergens anders verkrijgbaar is. Om alvast een kleine tip van de sluier te geven: de sneakers zijn straks verkrijgbaar in twee kleuren en ook dit model is weer helemaal on trend met de chunky zool. Weer een echte musthave dus! Inmiddels staat er ook al een ander model online waar het merk niet alleen op de zijkant, maar ook op de hiel prijkt!

Ben je enthousiast geworden of stiekem gewoon nieuwsgierig naar hoe deze sneakers eruit zien? Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag