New Store: Amstelveen

Yes, het is zo ver! Nelson is nu ook te vinden in Amstelveen! En dit 72ste(!!!) filiaal is niet zomaar een winkel, want hier wordt namelijk  gebruik gemaakt van een heel nieuw kassa- en betaalsysteem!

Optimale service
De gloednieuwe winkel in Amstelveen heeft niet één, maar twee verdiepingen aan winkelvloer. Lekker groot dus! In alle Nelson winkels werd al gebruik gemaakt van webzuilen om bestellingen te plaatsen, maar in Amstelveen wordt het je nu nóg makkelijker gemaakt. Om je overal op de winkelvloer te kunnen helpen, maken de medewerkers gebruik van mobiele devices. Hiermee kun je vanaf nu mobiel en dus overal op de winkelvloer betalen. Maar dat niet alleen, met dit apparaat bekijken we de voorraad of kunnen we je alternatieven laten zien. Mocht jou favoriete artikel toch niet in de winkel verkrijgbaar zijn, geen probleem! Dan bestellen we hem gewoon voor je! Binnen 24 uur wordt hij dan ook nog eens gratis thuis bezorgd.

Feestelijke opening                             
De opening is officieel gevierd met feestelijke activiteiten. Er was muziek, een lekker drankje, een leuke goodiebag en vooral heel veel blije gezichten! Nieuwsgierig hoe dat er uit zag? Bekijk dan onze video via onderstaande link!

Natuurlijk kun je ook gewoon eens binnen stappen om de prachtige nieuwe winkel met eigen ogen te bekijken. We geven je graag advies en helpen je met plezier aan een nieuw paar schoenen. Je vindt Nelson Amstelveen in het Stadshart. Hopelijk tot snel!

Bekijk hier de video van de feestelijke opening. 

nelson-blog-nelson-new-store-amstelveen-2.jpg nelson-blog-nelson-new-store-amstelveen-3.jpg