New Brand: K-Swiss

Ken je ze nog, de sneakers van K-Swiss? Vanaf nu zijn ze weer te vinden bij Nelson! Het merk is even weggeweest, maar wordt nu weer opgepikt door trendsetters en fashion bloggers. Niet zo heel gek, want ze passen natuurlijk ook perfect in dé trend van het seizoen: de witte sneakers. En dan hebben we het nog niet eens over het super comfort gehad!
De eerste Amerikaanse leren tennisschoen
In 1966 vertrokken twee Zwitserse broers naar Californië om hun droom te verwezenlijken: een eigen schoenen bedrijf opzetten. Zij haalden als fanatieke skiërs hun inspiratie uit de leren ski boots en zo ontstond de eerste Amerikaanse leren tennisschoen! De schoenen hebben een nauwe pasvorm die veel steun geeft tijdens het sporten. Daarnaast zijn de schoenen te herkennen aan de vijf stroken aan de zijkanten en de originele vetersluiting.
Een echt fashion item
K-Swiss heeft door de jaren heen de beste tennisspelers geholpen naar grote kampioenschappen. Maar tegenwoordig worden de schoenen ook gewoon casual gedragen als fashion item. Door het heerlijke comfort zijn ze ideaal voor een wandeling door het park of de stad. Het assortiment van K-Swiss bestaat uit neutrale modellen met hier en daar een kleuraccent. Wat heel fijn is, want daardoor zijn ze gemakkelijk te combineren bij heel veel verschillende outfits! De dames kunnen de sneakers dragen onder een jeans voor een casual look. Of draag er een rok bij die je outfit net wat vrouwelijker maakt. Ook voor heren zijn er diverse modellen die gemakkelijk casual of sportief gedragen kunnen worden onder zowel korte als lange broeken.

Dus heb je tot nu toe jouw favoriete witte sneakers nog niet gevonden? Dan zijn deze misschien wel iets voor jou! Shop de K-Swiss collectie snel en gemakkelijk online via Nelson.nl!