donderdag 3 december 2015

Met mooie voeten in de mooiste feestpumps!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat we onze mooiste jurken, rokjes en glitter accessoires weer uit de kast mogen trekken. Een mooi paar pumps mogen daar uiteraard niet bij ontbreken. Belangrijk is wel dat je je voeten (en benen) van te voren extra goed verzorgd, want naast dat het veel fijner is om naar te kijken, voorkomt het ook nog eens klachten. Wij geven je tips over de 3 belangrijkste pump trends en vertellen je hoe je voeten party proof maakt!
 
Veteren maar!
Bij bloggers en fashionista’s heb je ze misschien al wel voorbij zien komen: de ‘Lace-up’ pumps, oftewel veterpumps. Ze zien er uit als gewone pumps, maar hebben een veter die kruislings over de voet wordt geveterd tot aan- of net over de enkel. Voordeel van dit soort pumps is dat je stevig kunt aantrekken en je pumps goed aan je voeten blijven zitten. Let wel op: veter ze niet té strak, want daardoor zouden ze kunnen gaan knellen.

De stevige blokhak
Verwacht je tijdens de feestdagen veel te moeten staan en lopen? Of heb je soms moeite met het bewaren van je evenwicht tijdens het dragen van pumps? Dan heb je geluk, want dit najaar is de blokhak helemaal hip! Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij de collecties van Tamaris of Gabor. Door de grotere oppervlakte van de hak sta je stabieler en verdeel je de druk. Zo hou je het dus veel langer uit op je pumps!

Feestelijk lakleer
Wanneer je voor een feestelijke look wil gaan, maar niet zo’n fan bent van glitters, kun je voor de verandering ook eens kiezen voor lakleer! Glanzend, stijlvol en ook één van de trends van dit najaar. Hoe je lakleer mooi houd? Spuit ze in met een water- en vuilafstotende spray (let er wel op dat deze geschikt is voor lakleer) en behandel ze eens in de zoveel tijd met een laklotion.

Mooie voeten
Verzorgde voeten zijn een echte pre bij het dragen van pumps. Zorg daarom dat je je voeten van te voren wat extra aandacht geeft. Neem een voetenbadje en scrub je voeten om eelt en dode huidcellen te verwijderen. Droog je voeten daarna goed af (ook tussen de tenen) en smeer ze in met een verzorgende crème. Door het weken in het voetenbadje zijn je nagelriemen soepel geworden en kun je ze terugduwen met een bokkenpootje. Draag je pumps met een open teen? Lak je nagels dan in een mooi kleurtje die matcht bij je outfit!

The morning after

Hebben je voeten het na een flinke feestavond toch zwaar te verduren gekregen? Door de warmte en het lange staan zijn voeten vaak een beetje opgezwollen. Leg ze daarom in een ijsbadje en masseer je voeten om de doorbloeding te bevorderen. Smeer ze eventueel nog even in met een hydraterende crème en binnen no-time kun je er weer tegenaan!

Nog geen mooie pumps gescoord? Kijk dan eens in de pump collectie op Nelson.nl of kom langs in één van onze Nelson winkels! Op Instagram en Pinterest vind je bovendien nog wat extra inspiratie voor de perfecte feest outfit.

nelson-blog-nelson-met-mooie-voeten-in-de-mooiste-feestpumps-2.jpg nelson-blog-nelson-met-mooie-voeten-in-de-mooiste-feestpumps-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer