donderdag 29 december 2016

Met deze pumps stap jij comfortabel het nieuwe jaar in!

Met de nieuwjaarsfeestjes in zicht, begint ook het uitkiezen van elegante schoenen voor bij je feest outfit. Nu kiezen vrouwen over het algemeen gauw voor een pump tijdens feestelijke aangelegenheden. Echter zorgen de ongemakken van deze schoenen er vaak voor dat vrouwen er tegenop kijken om heel de dag op de pumps te lopen. Nelson heeft hier een hele fijne oplossing voor! Ons private label biedt een aantal  comfortabele pumps met hele fijne kenmerken, om heel de dag te dragen. Geen zorgen meer over pijntjes de aankomende feestdagen!
Nu hoor ik je denken: "Comfortabele pumps?! Onmogelijk!” Maar gelukkig bestaan ze daadwerkelijk. Het bijzondere van deze pumps is dat ze erg comfortabel zijn door een extra zacht voetbed. Er is gebruik gemaakt van een schuim, waardoor de pumps onder de bal van de voet heel comfortabel zit. Verder zijn de zolen extra flexibel, wat zorgt voor een makkelijkere afwikkeling en minder vermoeide voeten. Tenslotte zijn ze gevoerd met leer, wat ervoor zorgt dat je geen zweet voeten krijgt. 
De lijn van Nelson bestaat uit verschillende soorten pumps, voor ieder wat wils! Zo bieden we een glad leren, zwarte pump met een puntig neusje en hakhoogte van 8 centimeter. Zeer neutraal, en past dus perfect bij iedere feestoutfit! Wanneer je liever voor wat minder neutraal gaat, bieden wij dezelfde pump ook in suède en verschillende kleurtjes: zwart, bruin en blauw. Voor de echte durfals zijn de suède pumps ook een stukje hoger uitgebracht (8,5 centimeter) in perfecte kleuren voor de feestdagen: vurig rood of diepzwart of met een rond neusje. Wil je wat meer knallen? Dan zijn ze ook beschikbaar in lakleer. Deze pumps zullen iedere outfit laten stralen. Tenslotte hebben we minder hoge, glad leren pumps met een hak van 6 centimeter, in de kleuren zwart en blauw. Deze pumps hebben voorin de schoen wat meer ruimte en zijn dus super fijn voor de bredere damesvoet. Heerlijk om tot in de late uurtjes op te dansen! 
Eindelijk hoef je dus geen last meer te hebben van knellende pumps, pijnlijke voeten en blaren. Tijdens de feestelijkste periode van het jaar gaan elegantie en comfort prima samen!

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan