zaterdag 17 september 2016

Laura over de Military trend!

In het Nelson magazine gaf ik jullie al een korte introductie op de military trend. Vandaag zal ik deze verder toelichten. Zoals jullie gelezen hebben in de introductiepost zal ik namelijk het aankomende jaar, als Nelson ambassadeur, jullie op de hoogte houden van de laatste trends op schoenen gebied. En daar heb ik onwijs veel zin in. 
De eerste trend en zeker een van mijn favorieten; de military trend. De military trend op schoenen gebied is een tijdloze trend. De veterboots en laarzen blijven gewoon leuk. Deze herfst is de military trend weer terug! De bomber gaat vervangen worden door een military jacket en daar hoort natuurlijk een paar bijbassende boots bij. 
Deze boots van Ecco passen naar mijn mening helemaal bij de military trend. Ze zijn goed te combineren met een (all time favourite) camo jasje, maar ook heel goed met bijvoorbeeld een teddy vest. Ook vind ik deze trend erg leuk te combineren met een bakerboy cap.
Naast het feit dat de boots perfect passen in de military trend, is deze stijl schoenen voor mij ook een echte herfst schoen. Zodra de laarzen en boots weer in de collecties verschijnen krijg ik zin in de herfst!
Deze Ecco schoen is niet mijn enige favoriet op Nelson.nl. Ook kun je er Palladium boots vinden in verschillende kleuren. Past ook perfect bij de nieuwe herfsttrend!  

nelson-blog-nelson-laura-over-de-military-trend-2.jpg nelson-blog-nelson-laura-over-de-military-trend-3.jpg

Geschreven door

Laura

Laura

Blogger