dinsdag 22 december 2015

Lace up jouw kerstlook!

Feestelijke schoen
Met de feestdagen wil jij er natuurlijk fantastisch uitzien. Een mooi jurkje, een glitterrok of een geklede chino; als het maar feestelijk is. Zoals gewoonlijk trek je je oude vertrouwde pumps weer uit de kast. Op zich is het een prima kerstlook, maar is het niet leuker om jouw outfit net een tikkeltje meer te geven? Dat kan, met lace up hakken!

Lace up hakken zijn sandalen of pumps met een vetertje aan de bovenkant, die tot aan de enkel loopt. Het klinkt zo op papier (of eigenlijk op het scherm) heel suf, maar vergis je niet! De lace up hakken zijn dé schoenen van 2015. Iedere fashionista loopt er letterlijk mee weg en da’s best begrijpelijk, want ze geven je outfit een flinke trendy upgrade. Daarnaast  zijn het echte eyecatchers en lopen ze ook nog eens lekkerder dan een gewone pump. Vanwege de veter zitten ze wat steviger aan je voet. De lace ups kunnen vrijwel onder iedere feestoutfit. Ze kunnen met panty gedragen worden, maar zijn het mooist met een paar blote benen. Zo valt het vetertje extra goed op!

Ook na december
De lace ups mogen niet alleen tijdens de feestdagen gedragen worden. Het zal zonde zijn om ze na Kerst en Oud & Nieuw weer in de kast te zetten! Combineer de hakken met je standaard kantooroutfit voor een powervrouw-look. Of trek ze op een minder koude dag bij een casual outfit aan. Ze staan ontzettend leuk onder een skinny jeans, zwarte leren legging of een jurk/rokje. Met de lace ups maak je van iedere dag een feestje! 

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan