donderdag 31 oktober 2019

Laarzen met schachtwijdtes: het nieuwe merk JJ Footwear

Wist jij dat maar liefst 70% van de Europese vrouwen problemen heeft met het aanschaffen van schoenen en laarzen? Vooral nu we richting het najaar en het koude weer gaan, zijn hoge laarzen bij veel vrouwen favoriet. Maar wat als je niet je ideale paar kunt vinden omdat de pasvorm niet goed is? Voor JJ Footwear was de oplossing hiervoor simpel: net zoals je bij kleding confectiematen hebt, hebben zij dit ook voor laarzen ontwikkeld.

Verschillende schachtwijdtes
JJ Footwear weet dat elke vrouw en elk lichaam uniek is. Al in 1921 startte Johannes en Johannes van der Putten met de productie van hun schoenen, waar vanaf het begin vakmanschap, kwaliteit en pasvorm centraal stonden. Het ultieme doel van het merk is om mooie laarzen te ontwerpen in passende voor elke vrouw. Daarom bestaat de JJ Footwear collectie uit maten van XS voor de smalle kuiten tot en met XXL voor de zeer brede kuiten, dankzij het unieke geconfectioneerde maatsysteem. Hiermee heeft JJ Footwear dus ook de meest uitgebreide collectie op het gebied van schachtwijdtes!
Ideale pasvorm
Niet alleen ligt de focus bij JJ Footwear op de schachtwijdtes van de laarzen. De laarzen zijn ook nog eens voorzien van een hoog comfortabele pasvorm. Elke laars is voorzien van een verwisselbaar, leren voetbed. Ook zijn de voet-, enkel- en instapmaat zijn meegenomen in het ontwikkelen van de laarzen. Zo zijn de laarzen verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 43! Hierdoor sluiten de laarzen dus niet alleen mooi aan op de kuiten, ze zitten ook nog eens als gegoten.
De collectie
In de JJ Footwear collectie vind je modellen voor verschillende gelegenheden. Ben je op zoek naar een stijlvolle laars voor elke dag, en heb jij smalle kuiten? Dan is dit model iets voor jou. Voor de extra brede kuiten is deze laars een klassiek model dat je naar elke gelegenheid draagt. Deze laarzen zijn perfect voor de vrouw met brede kuiten die wel van een eyecatcher houdt!
Bij JJ Footwear vind je laarzen voor vrouwen van alle 'shapes and sizes'! Benieuwd geworden naar dit merk? Shop de collectie dan nu online!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer