donderdag 21 maart 2019

Kinderschoenen trends 2019

Bijna voorjaar! Tijd om weer eens kritisch naar de stappers van jouw kids te kijken. Maar voordat je dat doet, zorgen we dat je up to date bent over de laatste kinderschoenen trends van 2019. Er is namelijk weer genoeg nieuws te ontdekken!

‘Mag ik jouw schoenen aan?’
Klinkt die uitspraak jou bekend in de oren? Dan ga je heel blij worden van het volgende! We copy-pasten de schoenentrends voor dames en heren namelijk rechtstreeks naar de kindercollectie. Sportsneakers, dierenprints en zelfs de dad sneakers zien we terug bij de kids (check bijvoorbeeld deze van Vingino). Jouw kids kunnen dit seizoen dus zelf in een mini versie van jouw schoenen de show op het schoolplein stelen. Neem maar eens een kijkje bij merken als Nike, New Balance en Vans.

Print print print
Wat er wel uitspringt bij de kinderschoenen zijn vrolijke prints. Natuurlijk blijft de all time favorite luipaardprint volop vertegenwoordigd, maar dit seizoen vind je bij de kids ook hele toffe prints met dino’s, eenhoorns en ijsjes! Converse, Giga en Skechers hebben leuke modellen dit seizoen.
 
Nieuwe merken
Niet alleen de trends zijn doorvertaald naar kinderschoenen, ook verschillende merken hebben hun collectie dit seizoen uitgebreid met een kindercollectie. Zo shop je bij Nelson nu veel toffe sneakers van Tommy Hilfiger, Champion, K-Swiss en Woden Wonder. Ook nieuw dit seizoen is de collectie van Disney! Witte sneakers met Mickey, Minnie of Katrien, te leuk toch?

Al een keuze kunnen maken? In de winkel helpen we jullie natuurlijk graag verder om de juiste maat en beste pasvorm te kiezen. Shop je liever online? Ook onze online klantenservice staat voor je klaar.

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer