Isabeau over de New Sneaker trend!

Ik ben Isabeau van de fashionblog byisabeau.nl en zoals je misschien al had gezien ben ik dit jaar ambassadeur van Nelson! Ik heb er super veel zin in en er staan toffe dingen te gebeuren, om te beginnen met deze blog! Vandaag ga ik je kennis laten maken met dé nieuwe trend op het gebied van schoenen, namelijk, ‘the new sneaker’ trend!

Hi lovelies! 
Ik ben Isabeau van de fashionblog Byisabeau.nl en zoals je misschien al had gezien ben ik dit jaar ambassadeur van Nelson! Ik heb er super veel zin in en er staan toffe dingen te gebeuren, om te beginnen met deze blog! Vandaag ga ik je kennis laten maken met dé nieuwe trend op het gebied van schoenen, namelijk, ‘the new sneaker’ trend!
Sneakers zijn de afgelopen jaren weer enorm opgekomen. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en stijlen.  Sportief, chic of stoer, alles kan met sneakers. Bij ‘the new sneaker’ trend komen al deze elementen samen in één schoen. Wat wil je nog meer?!
De schoenen die ik hier op de foto draag zijn van het merk Replay en zoals je kan zien zijn ze echt een mix tussen verschillende soorten stijlen. Zo is de dikke, zwart-witte zool zowel sportief als stoer, maar is het model van de schoen en zijn de steentjes die erop zitten juist weer chic. Ik hou zelf heel erg van het combineren van verschillende stijlen, wat je ook vaak terugziet in mijn outfit-looks. Deze schoen past daar perfect bij!
Ook is een sneaker makkelijk te combineren. Tegenwoordig maakt het niet meer uit hoe je een sneaker combineert. Een sneaker kan onder een rok of jurk, maar past ook heel goed onder een broek. Dit kan zowel een skinny-model zijn, maar ook onder een baggy spijkerbroek zoals een boyfriend jeans staan sneakers supertof!
Ik combineer de schoenen in deze outfit met een lange, zwarte rok, een simpel shirtje en een tas die echt een eye-catcher is. De sneakers passen hier erg goed bij, omdat deze outfit ook een mix van stijlen is. Zo zijn de rok en de tas wat chiquer, maar zijn de choker ketting en het shirt wat stoerder en sportiever. 
Verder zijn sneakers niet alleen leuk om aan te hebben en om naar te kijken, ook lopen ze super fijn. De schoenen die ik hier draag zijn erg comfortabel en hebben een goed voetbed, waardoor mijn voeten goede steun krijgen. Dit vind ik altijd erg belangrijk als ik schoenen aanschaf, omdat je je voeten niet moet verwaarlozen. Zeker niet als je lange afstanden gaat lopen, zoals bijvoorbeeld een middag shoppen. 
Nelson heeft verschillende sneaker modellen die vallen onder ‘the new sneaker’ trend, dus neem zeker een kijkje in de webshop en combineer er op los!
See you next time,
Xxx Isabeau www.byisabeau.nl  

nelson-blog-nelson-isabeau-over-de-new-sneaker-trend-2.jpg nelson-blog-nelson-isabeau-over-de-new-sneaker-trend-3.jpg