maandag 4 april 2016

Into the nudes

Nu de eerste bloemetjes al weer uit de grond schieten kunnen een paar zomerse schoenen natuurlijk niet ontbreken. Weg dus met de regen en de donkere kleuren en klaar voor een nieuwe trend: neutrals! 
Eigenlijk is deze trend, ook wel de nude trend genoemd, al een eeuwenoude klassieker. De neutrals zijn er in allerlei verschillende tinten en zijn perfect voor spring/summer. Niet alleen kunnen neutrals altijd, ze passen ook nog eens bij bijna alle andere kleuren. Score! 
Door de vele verschillende tinten is er voor iedereen wel een perfecte shade te vinden. Denk aan blush, peach, camel, cream of juist beige. Ook kun je er eindeloos veel combinaties mee maken. Een paar nude schoenen staan super fris onder een witte broek. Een stoer khaki bomberjack erbij en je bent good to go!
Natuurlijk zijn deze schoenen ook perfect om een all black outfit op te leuken. Je houdt je outfit op deze manier lekker casual, maar breekt toch even met een kleurtje. Ook pumps ontkomen dit seizoen niet aan deze trend. Ze staan super elegant bij welke look dan ook. Leuk weetje is dat nude pumps je benen optisch langer later lijken. Kom maar op met die killer legs! 
Mocht je nu helemaal fan zijn, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een volledige nude look. Een blush blazer, witte broek, een cream tas en beige schoenen: de ultieme clean look voor aankomend seizoen. We love it!
Om je nudies mooi te houden, is het ook met mooi weer belangrijk ze regelmatig in te sprayen met de juiste spray voor het materiaal. Op deze manier behoud je de kleur optimaal en voorkom je lelijke vlekken, want dat zou natuurlijk zonde zijn! 
Kom gezellig langs in een van onze winkels of shop gemakkelijk online om jouw paar in de perfecte shade of nude te bemachtigen! 

nelson-blog-nelson-into-the-nudes-2.jpg nelson-blog-nelson-into-the-nudes-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag