dinsdag 8 maart 2016

How to wear: Go Western

Je hoeft al lang geen cowboy meer te zijn om je aan een paar stoere boots te wagen. Ze zijn vaak niet alleen comfortabel maar ook nog eens heel erg fashionable en draagbaar onder super veel verschillende outfits. Met deze 4 stijltips kun jij je stoere boots dan ook eindeloos combineren! 

Go festival
Het duurt nog even maar het festivalseizoen komt langzaam weer in zicht. Met een beetje geluk schijnt tegen die tijd ook het zonnetje weer volop en dan zijn de stoere western boots super fashionable te combineren onder een gave denim short. Combineer de outfit met een stoere blouse en riem voor de ultieme festival vibe. De westernboots maken de look helemaal compleet. Mocht het toch een beetje regenachtig zijn? Vaak zijn de boots gemaakt van leer en deze kunnen dus prima tegen een stootje op een festival. Ook meteen heel handig voor het geval er mensen op je tenen gaan staan, want hier heb je op deze manier bijna geen last van! 

Go casual
Western boots kunnen ook heel makkelijk lekker casual gecombineerd worden. Je ziet ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten voorbij komen in het straatbeeld. Draag ze over een stoere denim skinny jeans heen, leer jasje erboven en je bent good to go. Ook over een zwarte jeans staan deze boots vaak heel erg gaaf. Combineer ze met een blazer voor een iets netter effect voor dagelijks naar het werk of kies juist voor een gemakkelijke trui voor ultieme comfort.

Go boho 
Hoe leuk is het om een zwierig zomers jurkje stoer te maken met een paar te gekke boots eronder? Met deze outfit waan je je even in Ibiza. Maak de look af met een stoere zonnebril en fringe bag en flaneer deze zomer op en top fashionable over de boulevard. Ook staan de western boots super onder een gave tuniek. Combineer deze met een brede riem om ook hier weer het ultieme boho gevoel te krijgen. Het leuke is dan ook deze outfits lekker casual kunnen worden gedragen of zijn juist helemaal festival proof. 

Go retro 
Helemaal hot and happening op het moment: de flared jeans. Combineer ze met een paar western boots voor de ultieme 70’s look. Comfortabel maar toch met een klein hakje zodat de jeans niet over de grond sleept. Ook met deze look kan eindeloos worden gevarieerd. Een spijkerjasje? Een gave blouse? Of gewoon een lekker easy t-shirt? Het kan allemaal. 

Naast bovengenoemde stijlen zijn er nog ontzettend veel opties te benoemen die passen bij de western boots. Kortom: de opties zijn eindeloos en een stoer paar mag eigenlijk niet ontbreken in de schoenencollectie van iedere vrouw. Nog een voordeel: je kunt ze alle seizoenen doordragen. Score! 


nelson-blog-nelson-how-to-wear-go-western-2.jpg nelson-blog-nelson-how-to-wear-go-western-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag