dinsdag 31 mei 2016

How to: Sneakers onder een rok/jurk

Voor sommigen is het een echte no-go en voor anderen juist dé go-to look voor in de zomer: Sneakers onder een rok of jurk. Sinds een lange tijd is deze manier van kleden weer helemaal terug in het modebeeld en modisch dan ook helemaal verantwoord. De combinatie van sneakers met een rok of jurk is passend bij vele gelegenheden en hierdoor dit seizoen dan ook op en top fashionable! 

Hoewel de sneakers onder een rok of jurk look misschien niet voor iedereen is weggelegd, is het wel fashion forward! Het verschijnsel is eigenlijk ontstaan in Amerika, waar werkende vrouwen liever niet op high heels van afspraak naar afspraak wilden rennen. Deze look is dan ook helemaal geschikt voor een lekker dagje winkelen. Comfortabel, maar toch vrouwelijk door bijvoorbeeld witte sneakers te combineren met een jurkje met bloemenprint. 

Ook op festivals is deze look niet meer weg te denken. Combineer een paar stoere en stevige sneakers met een kokerrok voor een sportieve look die geschikt is om de hele dag te dansen en te feesten! Deze combinatie met kokerrok kan natuurlijk op verschillende manieren worden gestyled. Sportief, zoals voor op een festival, maar ook chic, voor naar een feestje. Kies hier bijvoorbeeld voor een gave leren kokerrok met zwarte sneakers of kies voor een paar shiny metallic stappers in combinatie met een classy aansluitend jurkje. 

Natuurlijk kan deze look ook super goed casual worden gedragen. Een leuk zwierig taillerokje met All Stars eronder is altijd goed en kan bijna niet missen! Hoe leuk is het bijvoorbeeld om gave bloemenprint sneakers te combineren met een zomers wit tuniekje voor naar het strand? Het ultieme zomerse gevoel en de ultieme zomerse boho look! Het kan en mag allemaal deze zomer.

Of het sneakers dragen onder een jurkje of rokje nu wel bij je past of niet, het kan nooit kwaad om het een keer te proberen. Nelson biedt een ruime keuze in sneakers, dus er is een passend model voor iedereen! Kom gezellig langs in onze winkels om verschillende modellen aan te proberen of shop juist gemakkelijk online.


nelson-blog-nelson-how-to-sneakers-onder-een-rokjurk-2.jpg nelson-blog-nelson-how-to-sneakers-onder-een-rokjurk-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag