vrijdag 12 april 2019

Hotspots in Parijs door Moderosa

Voor haar werk als influencer reist Moderosa regelmatig naar Parijs. Zij deelt alvast haar hotspots met je, zodat je weet waar je straks heen moet. In het Nelson magazine heb je de eerste 3 tips al kunnen lezen, maar hier op de blog delen we er nog 2 extra!

Hotel Grand Pigalle
Parijs, mijn meest geliefde stad van Europa, een stad waar je mij jaarlijks meerdere malen kan vinden. Wanneer ik in Parijs ben verblijf ik het liefst in Hotel Grand Pigalle. Een super fijn en rustig hotel, vlak bij Montmatre en met de meest geweldige kamers.Een echte Parijse klassieke sfeer maar wel met een hippe touch. Ik ga altijd voor een kamer op de 5e verdieping om te kunnen genieten van het uitzicht.Het Franse balkon maakt het Parijse gevoel helemaal af en ik ben hier dan ook helemaal in mijn element.

Fiets huren
Niet een plek maar wel een echte must om te doen in Parijs, huur een fiets! Wij dutchies weten hoe we de wegen moeten trotseren en Parijs is gewend aan fietsers. Op de meeste wegen vind je fietspaden en alles is voor de fietsers duidelijk aan gegeven. Het is ontzettend leuk om te starten bij het Louvre, door te gaan naar de Champs Elysees en vanuit daar de Pont Alexandre brug over te steken en richtig de Eiffeltoren te fietsen. Veel leuker dan alles onder de grond met de metro te doen! Je kan met een creditcard heel gemakkelijk bij honderden fiets stations een fiets huren en deze op elk ander station weer inleveren. Ik zeg doen!

Doe jij al mee aan de win actie? Kijk snel in het Nelson magazine en wie weet mag jij wel een weekend als Nelson influencer naar Parijs!

Geschreven door

Roos-Anne

Blogger