donderdag 24 december 2015

Hot & Happening: Burgundy

Als er één kleur gekozen moet worden wat dé modekleur van de aankomende winter is, dan wordt dat burgundy! Burgun…watte? Burgundy is een donkerrode kleur en is vernoemd naar een gelijknamige wijn, met dezelfde donkerrode kleur.  Je zag de kleur al regelmatig bij kledingstukken en make-up, maar nu mogen ook je schoenen zich wagen aan deze kleur!

How to wear
Een paar mooie donkerrode schoenen kunnen je outfit een flinke trendy upgrade geven. Het is weer eens wat anders dan je standaard winterse zwarte of bruine schoenen. Het lijkt misschien lastig om deze kleur te combineren met de rest van je garderobe, maar dat is het totaal niet! Omdat het een donkere kleur is, is deze minder opvallend dan bijvoorbeeld een pastelkleurige schoen. Burgundy-kleurige schoenen staan gekleed, klassiek maar toch helemaal van nu. Combineer de schoen met een zwarte of donkerblauwe jeans, een mooie zwarte trenchcoat en een paar accessoires in dezelfde roodtinten. Of draag het met andere kleuren die deze herfst en winter zo in zijn, zoals koperoranje, okergeel en mosgroen. Maar zachtroze pasteltinten staan ook prachtig in combinatie met burgundy. Kortom, het is geen moeilijke kleur!

Kies jouw perfecte schoen

Bij Nelson is er een genoeg keuze aan burgundy-kleurige schoenen. Van een fashionable brogue tot aan een comfortabele enkellaars; er is voor ieder wat wils. Met een paar burgundy pareltjes aan je voeten, sla je in ieder geval nooit de plank mis!


nelson-blog-nelson-hot-happening-burgundy-2.jpg

nelson-blog-nelson-hot-happening-burgundy-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan