vrijdag 10 februari 2017

Het is Warmetruiendag!

De temperaturen zijn deze week weer aardig gedaald en de lente is nog lang niet in zicht. Voor vandaag maakt dat eigenlijk helemaal niet uit, want het is Warmetruiendag! Warmetruiendag is een ieder jaar terugkerend initiatief om de energieverspilling in Nederland tegen te gaan. Meedoen met deze dag is ontzettend simpel. Zet de verwarming lager - thuis of op kantoor - en trek je allerleukste warme trui aan! Maar hoe combineer je deze warme trui nu het beste? In deze blog zetten we een aantal tips voor je op een rijtje. 
Een lekker warme trui is vaak ontzettend comfortabel en ze komen dan ook in allerlei verschillende soorten en maten. Van sweaters tot koltruien en van gebreide truien tot oversizede hoodies. Blijf je op Warmetruiendag lekker thuis of heb je een rustig avondje op de bank ingepland? Dan is je ultieme chill outfit natuurlijk niet compleet zonder een paar warme pantoffels aan je voeten. Naast dat ze je warm houden, zijn ze ook nog eens leuk om te zien en ontzettend comfortabel. 
Misschien heb je geen chill avondje, maar een feestje op de planning staan. Weet je toevallig dat je vrienden ook meedoen met Warmetruiendag en dat ook bij hun thuis de verwarming lager staat? Kies dan voor een sweaterdress met overknee laarzen eronder. Op deze manier combineer je de stoere look van de trui met een paar vrouwelijke laarzen om er super feestelijk én fashionable bij te lopen! 
Ook voor casual kan een dikke trui natuurlijk altijd. Combineer je trui met een gave jeans en een paar stoere bikerboots en je bent good to go. Zelfs voor naar het werk misstaat een mooie trui niet. De combinatie van een dikke trui met een zwierig rokje zie je steeds vaker voorbij komen. Stop je trui nonchalant in je rokje voor een speels effect. Dikke panty eronder met een paar laarsjes met blokhakken en jouw outfit voor naar het werk is gereed. 
Ook de mannen kunnen natuurlijk meedoen met dit initiatief. Een stoere outfit met een mooie jeans, sneakers en een hoodie is helemaal on trend op dit moment. Ook zie je coltruien weer steeds vaker voorbij komen. Ga even terug in de tijd en combineer deze met een paar stoere boots. Niet alleen helemaal in modieus op dit moment, maar ook nog eens lekker warm en daar draait het natuurlijk om op een dag als deze! 
De outfitcombinaties met warme truien zijn eindeloos en dat maakt dit initiatief ook zo leuk! Iedereen heeft wel een dikke trui in zijn of haar kast liggen, dus kan het bijna niet makkelijker om gezellig mee te doen aan deze dag. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens super modisch verantwoord!  

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag