woensdag 21 september 2016

Het gezicht achter Kindermodeblog.nl

Hi iedereen,

Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Frederieke Wieberdink (33) getrouwd met Sjoerd en de trotse mama van Doutzen (7) en Oliver (2). Ik ben kinderstyliste en run met heel veel plezier mijn website: Kindermodeblog.nl Op Kindermodeblog komen elke dag nieuwe blogs online boordevol kinderkleding inspiratie en combinatie ideeën én kun je lezen over de leukste webshops, kinderkledingmerken en kindermode trends. Voor mijn blog maar ook voor nationale en internationale kindermode merken kleed ik heel veel kinderen aan en doe ik fotoshoots. Ik maak graag unieke en creatieve combinaties, maar het belangrijkste vind ik dat een kind zich lekker voelt in zijn of haar outfit. 

Ook ga ik twee keer per jaar 'on tour' door Nederland langs verschillende kinderkleding winkels, waar ik online en offline laat samenkomen. Op deze styling dagen ontmoet ik veel nieuwe mensen en volgers van Kindermodeblog en ik vind het fantastisch dat ik op deze dagen hun kinderen mag aankleden. Ik krijg daar zoveel energie en inspiratie van. Ik zit nu weer in het einde van de Back to School Tour en ik heb de laatste weken al meer dan 170 kinderen aangekleed! Uiteraard krijg ik veel hulp van mijn team, want ik kan natuurlijk onmogelijk alles in mijn eentje doen ;) 

Met trots mag ik nu vertellen dat ik een samenwerking ben aangegaan met Nelson. Deze samenwerking is voor mij best wel speciaal, ik heb namelijk nogal een zwak voor schoenen. Welke vrouw niet, hoor ik je denken... ;) Ik heb dus van jongs af aan al een hele speciale band met schoenen. Als jong meisje liep ik uren met mijn lakschoentjes heen en weer op de granieten vloer zodat ik het getik van mijn 'hakken' goed kon horen. En na mijn eindexamen Havo heb ik een baantje gehad bij een hele mooie schoenenwinkel in Den Haag. Het telefoontje dat ik geslaagd was kreeg ik terwijl ik op een hele hoge ladder stond omringd door torens van honderden schoenendozen. 

In mijn werk als kinderstyliste ben ik ook dagelijks met kinderschoenen bezig en ik houd mijn ogen altijd open voor nieuwe merken of trends. Ik vind dat een outfit pas 'af' is met een paar gave schoenen eronder. Wanneer ik weer een superleuk nieuw kinderschoenen merk of paar schoenen heb gespot wil ik dat gelijk met mijn volgers delen. Als zij er dan net zo enthousiast van worden als ik, dan geeft dat wel een kick. Ook voor mijn eigen kinderen en voor mezelf koop ik graag nieuwe schoenen. Bij Nelson kan ik terecht voor 't hele gezin, dat vind ik heel handig!

Je snapt dat ik bij de start van een nieuw seizoen kriebels krijg van enthousiasme! Ik ben namelijk dol op de wisselingen van de jaargetijden en sta dan ook te popelen om de kledingkasten aan te vullen met nieuwe kleding en schoenen die past bij het weer van dit seizoen. Kom maar door met de nieuwe kleuren, materialen en stoffen. De zoektocht naar een paar nieuwe schoenen hoort hier ook bij en er is zoveel keuze tegenwoordig. De laatste jaren zie je dat kinderschoenen alleen maar hipper zijn geworden en dat ook de kindermode trends sterk zijn terug te vinden in de schoenen collecties. Zo mag dit seizoen een stoere laars - voor zowel jongens als meisjes - niet ontbreken en zie je naast de ''space'' trend die dit seizoen razend populair is, ook de trend met de sportinvloeden terug in de kinderschoenen. Sporty strepen en opvallende kleur details, die een sneaker helemaal van nu maken.
Een paar schoenen kan een outfit echt maken of breken!


nelson-blog-nelson-het-gezicht-achter-kindermodeblognl-2.jpg

Geschreven door

Frederieke

Frederieke

Blogger