vrijdag 23 december 2016

Heren sneakers voor de feestdagen

Tegenwoordig worden sneakers niet alleen gedragen naar de sport vereniging of onder een casual spijkerbroek. Tijdens de aankomende feestdagen kun je ze ook perfect matchen met je pak of pantalon! Het is dus niet nodig om speciaal voor deze dagen nette schoenen aan te schaffen, combineer je feestoutfit met jouw lievelingssneakers! Hierbij een aantal tips ..
Sneakers onder je pak kun je het beste dragen naar een informelere gelegenheid, zoals een feestje of een diner bij familie. Op deze manier zie je er zeel stijlvol uit, maar niet te zakelijk. Tevens zijn de schoenen zeer comfortabel en daardoor gemakkelijk heel de dag aan te houden en op te dansen!
Kies voor een pak die je dagelijks aan zou trekken, en dus niet voor een formeel pak die meer geschikt is voor kantoor. Zo houdt je je look luchtig. Geschikte pakken zijn gemaakt van linnen of katoen. 
Zorg ervoor dat je nieuw ogende sneakers draagt, zodat je een frisse en nette uitstraling hebt. Afgetrapte schoenen onder een pak zijn not done! 
Less is more! Het is belangrijk dat de sneakers uit niet meer dan twee kleuren bestaan en niet te veel opvallende details hebben, zoals een grove zool of luchtgaten. Voor de formele gelegenheid kun je het beste voor een neutrale, donkere kleur gaan die bij je outfit past. Naar een feestje kun je ook witte sneakers of een knalkleur onder je pak dragen. Liever wat voorzichtiger met felle kleuren? Laat een kleurtje speels doorkomen in bijvoorbeeld je veters of vrolijke sokken. 
Rol de pijpen van je broek een beetje op, zodat je de sneakers niet verstopt. Het is de bedoeling dat je schoenen de volle aandacht krijgen!
Nelson biedt deze feestmaand een breed scala aan sneakers die zowel casual als onder een pak gedragen kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn de sneakers van onder andere Replay, G-star, Ecco, Hub en Puma. Met deze tips ga jij geheel stijlvol de feestdagen door!

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan