dinsdag 12 januari 2016

Grote trends, kleine prijzen

Nieuwe schoenen zijn leuk, maar passen niet altijd binnen het budget. Tijdens de sale is dit vaak wel anders. De fikse kortingen maken dat de sale periode dé ideale periode is om je slag te slaan! De sale is dan ook nog in volle gang en nog lang niet afgelopen! 

Zo zijn er bij Nelson vele grote trends in de aanbieding zoals de metallic sneakers, kniehoge boots en de gaafste enkellaarsjes. Schoenen die tot voor kort nog onbereikbaar leken kunnen straks stralen aan jouw voeten! 

De trends van deze winter blijven nog wel even, dus hoe fijn is het dat deze modellen nu voor een kleinere prijs verkrijgbaar zijn! Als echte fashionista is de sale periode de beste tijd om de laatste trends op de kop te tikken en er weer stijlvol als altijd bij de lopen! 

De sale doet menig harten sneller laten kloppen en echte schatten worden gevonden. Nu die pareltjes van schoenen net is beter geprijsd zijn, mag je jezelf best nog een keertje verwennen. Want zeg nou zelf, een goede kans mag niet gemist worden! 

Heb je je droompaar weten te scoren? Vergeet ze dan niet alsnog goed te beschermen en onderhouden. Gebruik een passende spray om de schoenen water-en vuil afstotend te maken en informeer naar het verdere onderhoud. Het zou toch zonde zijn als een flinke winterse bui een einde maakt aan jouw pareltjes! 

De sale bij Nelson zet zich voort, dus kom gezellig langs in een van onze winkels voor de leukste acties en aanbiedingen! Liever de drukte vermijden? Shop dan gemakkelijk online via onze webshop! 


nelson-blog-nelson-grote-trends-kleine-prijzen-2.jpg nelson-blog-nelson-grote-trends-kleine-prijzen-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag