vrijdag 25 november 2016

Gezien op TV: Ecco Soft 7

Misschien heb je ze al voorbij zien komen op televisie: de Soft 7 schoenen van Ecco! Het populaire televisieprogramma the Voice of Holland wordt dit jaar ondersteund en gesponsord door Ecco en natuurlijk zijn deze modellen ook bij onze Nelson Ecco shops verkrijgbaar! 
De Ecco Soft 7 kenmerkt zich door het gebruik van basiskleuren. Wit, zwart, blauw en bruin zijn enkele voorbeelden van kleuren die worden ingezet in deze collectie. Ook zijn de sneakers in zowel hoge als lage modellen verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. De schoenen zijn uitgevoerd in zacht leer en dat maakt dat ze super licht en flexibel zijn in gebruik. 
Een ander kenmerk van deze schoenen zijn de dubbele binnenzooltjes. Het bovenste zooltje is uitneembaar en biedt een goede uitkomst voor de mensen met iets bredere voeten. Door het uitnemen van de binnenzooltjes wordt de schoenen namelijk een stukje breder! Ook zit er een schok dempende zool van PU materiaal onder de schoen voor extra veel comfort en loopplezier. 
Naast alle praktische voordelen zien de sneakers er ook nog eens super hip en modieus uit. Ze zijn gemakkelijk te stijlen onder verschillende outfits door het gebruik van de basiskleuren. Het typisch Scandinavische design past helemaal bij Ecco en het statement less is more is hier dan ook zeker van toepassing. 
Hou je toch van een iets spannender kleurtje? Voor de dames is een high-top model verkrijgbaar in een gave zilveren kleur. Deze blinkende stappers maken van je voeten echte eyecatchers en zijn meteen super leuk voor de aankomende feestdagen! Ook lakleer is op dit moment weer helemaal hip en ook deze trend komt terug in de collectie. Ook voor de heren zijn er twee modellen in de collectie met een premium uitstraling. Zowel een hoog als een laag model zijn uitgevoerd in kalfsleer en hebben een speciale finish voor een stoer en spannend effect.
Het is wel duidelijk dat de Ecco Soft 7 een schoen is waar je alle kanten mee op kunt. Een echte musthave dus om toe te voegen aan je schoenencollectie! Onze Nelson shops hebben een beperkt aantal modellen beschikbaar in de winkels. Kom voor een iets ruimere keuze gezellig langs in een van onze Ecco shops of shop jouw favoriete paar gemakkelijk online. Veel loopplezier! 

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag