woensdag 4 januari 2017

Gespen party

Het is je vast niet ontgaan: schoenen met gespen zijn hot! De buckle trend, zoals gespen ook wel worden genoemd, zijn op allerlei verschillende soorten schoenen terug te vinden. Je hoeft maar om je heen te kijken en je ziet wel iemand lopen met schoenen met gespen. Iedere fashionista heeft dan ook op z’n minst een paar schoenen in de kast staan waar een paar zilveren, gouden of misschien wel koperkleurige gespen op blinken. Lange laarzen, enkellaarzen, pumps en ook brogues verschijnen dit seizoen met gespen. Soms zelfs in combinatie met ritsen, om het geheel nog stoerder te maken. PS Poelman en Nelson hebben hier verschillende modellen van in de collectie. Gespen dienen vaak al lang niet meer alleen als een sluiting voor de schoen, maar worden ook volop gebruikt voor de sier. Soms is het er een, en soms een hele rij.


Gespen geven vaak net even een stoere touch aan je schoenen en hiermee dus ook aan je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een paar laarsjes van Bronx met gouden gespen en hardware in combinatie met een ripped jeans voor een casual, maar toch stoere look met echte eyecatchers aan je voeten. Ook leuk voor naar een feestje dus! Mocht je dit toch allemaal iets te opvallend vinden, dan heeft Tamaris ook laarsjes in de collectie met een enkele gesp die iets minder aanwezig zijn.
Ook kunnen schoenen met gespen prima worden gedragen naar het werk. Zo gaan de nette herenschoenen met gespen, zoals die van Humberto, al een hele tijd mee en verschijnen ze af en aan weer in het modebeeld. Ook voor de dames zijn er voldoende opties te vinden die geschikt zijn om te combineren met een zakelijke outfit. Een paar pumps bijvoorbeeld, met een enkel gespje als sluiting. Het detail is subtiel, maar geeft toch net even wat extra’s.

Gespen zullen voorlopig nog niet uit het straatbeeld gaan verdwijnen. Door de verschillende kleuren van de hardware en ook de aantallen van de gespen op een schoen kun je het zo bont maken als je zelf wil. Nelson heeft een ruime collectie schoenen met buckles die helemaal aansluiten bij de trend. Shop dus snel jouw paar in een van onze winkels of bezoek onze webshop.

Beelden via byisabeau.nl en ohmaygod.com


nelson-blog-nelson-gespen-party-2.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag