donderdag 21 september 2017

Gastblog Suzanne: Sneaker story!

Als kersverse nieuwe gastblogger voor Nelson schoenen trap ik vandaag af met mijn eerste shoestory en ontdekken jullie mijn ultieme schoenverslaving.

nelson-blog-nelson-gastblog-suzanne-sneaker-story-2.jpg Suzanne Brummel, fashionista of fit girl? Hoe zit dat nu eigenlijk?
Laat ik voorop stellen dat ik niet zo’n fan ben van zulk soort stempels. Ik ben gewoon een jonge sportieve vrouw met passie voor mode en een gezonde levensstijl! Ik laat graag zien dat ‘fitgirls’ niet enkel in hun sportswear rondhuppelen en dat fashionista’ s ook een stoere actieve kant kunnen hebben!

Hoe belangrijk zijn schoenen? Heel belangrijk!
Schoenen maken de outfit, if you ask me. Zo kun je een jurkje vrouwelijker laten maken door er hakken onder te dragen, of juist stoerder laten zijn door er een goed paar sneakers onder te rocken! Met heel veel schoenen hoef je dus eigenlijk helemaal niet zoveel kleding te hebben. Je kunt je bestaande items een heel andere look en feel geven door te variëren met je schoenen!

Daarnaast zijn schoenen onwijs belangrijk voor je houding en spieren. Ze moeten de juiste bescherming, demping en steun kunnen bieden! Zeker wanneer ik van plan ben veel stappen te zetten kies ik daarom altijd voor een kwaliteitsschoen waarop ik prettig loop!  nelson-blog-nelson-gastblog-suzanne-sneaker-story-3.jpg Ultieme schoenverslaving?
Daar is maar één antwoord op mogelijk: Lichte sneakers! Als het aan komt op mijn schoenencollectie zie je gelijk dat ik echt een sneakermeisje ben. Platte schoenen lopen nu eenmaal veel lekkerder en bovendien passen ze vaak het beste bij mijn mood en levensstijl. Mijn sneakercrush heeft vooral betrekking op licht gekleurde sneaker varianten. Ik kan er niets aan doen, maar ik val er telkens weer voor. Als mijn beste vriend vraagt of ik echt een 8e paar witte sneakers nodig heb, dan is dit vaak een absolute JA! Al ben ik wel erg kieskeurig. Niet elke lichte sneaker krijgt een plekje in mijn schoenenkast. De hoogte van de zool, de uiterlijke details en de kwaliteit van het materiaal spelen een belangrijke rol bij mijn keuze wel of niet te gaan voor een nieuw paar lichte sneakers. Het allerliefste scoor ik de nieuwste sneakers die dan nog bijna niemand heeft!

Favoriete sneaker trend?
Net zo comfy als de normale sneaker, maar ze geven je net even dat beetje extra lengte: De platform sneakers! My alttime favorite sneakertrend! De schoenen laten je niet alleen wat langer lijken, ook geven ze je sneaker een edgy, nineties achtige look waar ik écht van houdt! Om ervoor te zorgen dat mijn look niet te mannelijk wordt combineer ik ze graag met een midi-rok, een jurkje of een flaredpants. Tegelijkertijd is het juist ook heel tof om ze in die nineties/vintage stijl te dragen met een wijde spijkerbroek en oversized trui!

Waar kunnen jullie mij volgen? Op Instagram: @suzannebrummel En natuurlijk zal er af en toe een gastblog van mij verschijnen op nelson.nl.

Geschreven door

Suzanne

Suzanne

Blogger Suzanne