maandag 24 oktober 2016

Gastblog May: Dr. Martens!

Dit keer in de gastblog van Nelson vertel ik jullie wat meer over een van mijn favoriete boots van de afgelopen jaren: Dr. Martens! Mede-blogger Lizzy schreef al eerder over de Grunge trend waarin ze deze boots ook laat zien. 
Je ziet het steeds vaker en vaker; mensen in Dr. Martens. Voor mij is dat ook geen verrassing want ik draag al jaren met plezier de zwarte variant. Het maakt elke look gelijk een tikkeltje stoerder. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuw paar en mijn oog viel meteen op de baby blauwe variant. Ik ben wel zo'n type die toch iets wil opvallen en met deze mooie pareltjes lukt dat wel. Aangezien het weer de afgelopen tijd zwaar tegenvalt neig ik naar simpele looks die mij warm houden, wat ook begrijpelijk is. Dat resulteert dat ik voor mijn gevoel minder aandacht besteed aan mijn outfits.  
Deze look is precies een voorbeeld van mijn ''every day'' herfst look. Een lekkere slobberige warme trui gecombineerd met een high waist jeans. Voor de verandering combineer ik het ook wel eens met een joggings achtige flare broek in deze ''sweater weather''. Ja, in de herfst periode ga ik echt voor comfort! Wat mijn outfit dan moet afmaken zijn dan toch de schoenen. Daar zijn een paar opvallende boots als deze goed voor. Meestal ben ik ook van de ''all black'' looks waar deze schoenen ook perfect bij passen. Ik zou zeggen, investeer deze herfst in een toffe paar boots die meer opvallen, zodat je meteen klaar bent er er alsnog leuk uitziet! 
Liefs,
May

nelson-blog-nelson-gastblog-may-dr-martens-2.jpg nelson-blog-nelson-gastblog-may-dr-martens-3.jpg

Geschreven door

May

May

Blogger