dinsdag 15 november 2016

Gastblog Lizzy: Liefde voor sneakers

Als Nelson Ambassadeur ben ik natuurlijk gek op schoenen. Mijn lievelingsschoenen? Dat zijn zeker sneakers! Al sinds ik me kan herinneren loop ik rond op sneakers. Van casual Converse tot de wat meer sportievere Nike’s. Sneakers lopen comfortabel en geven iedere outfit een toffe streetwear look. Ik hou zelf persoonlijk heel erg van deze stijl en combineer mijn basic kleding graag met een tof paar sneakers.
Dankzij mijn ambassadeurschap heb ik mijn schoenencollectie kunnen uitbreiden met twee sneakers die nu al tot mijn favorieten behoren. Het zijn zwarte Puma’s met een wat dikkere zool en super comfortabele grijze Asics. De schoenen zijn allebei heel verschillend, maar zijn voor iedereen heel toegankelijk.
De zwarte sneaker van Puma is een basic sneaker die zich kenmerkt door de wat dikkere zool: iets wat je de laatste tijd veel terugziet bij sneakers. Het is een simpel model met een suede upper en deze schoenen kunnen eigenlijk bij iedere outfit. Combineer ze met wat kleur of ga voor een all black outfit zoals ik. Alles is mogelijk!
De sneaker van Asics zijn wat sportiever en opvallender. De sneakers van Asics zijn de laatste tijd heel populair en dit model is er ook weer eentje die overal bij past. Grijs is een neutrale kleur en daardoor kun je er alle kanten mee op. De schoenen hebben een beetje een metallic finish, wat de schoen wat aparter maakt. Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk. Deze schoenen ga ik de komende tijd heel erg vaak dragen…
Zoals je leest is mijn liefde voor sneakers groot. Op de sneaker pagina van Nelson kun je nog meer toffe sneakers vinden, dus neem zeker een kijkje!
Liefs,   Lizzy

nelson-blog-nelson-gastblog-lizzy-liefde-voor-sneakers-2.jpg nelson-blog-nelson-gastblog-lizzy-liefde-voor-sneakers-3.jpg

Geschreven door

Lizzy

Lizzy

Blogger