donderdag 15 december 2016

Gastblog Laura: Clarks!

De feestdagen staan alweer voor de deur en daar hoort uiteraard mooie kleding en schoenen bij. Met kerst mag je altijd net een beetje over de top gaan; wat meer glitter, kleur en mooie hakken niet te vergeten. 
Mijn favorieten voor deze kerst zijn zeker de Clarks pumps. Deze zwarte lak pumps zijn niet over de top, maar passen daarmee perfect bij een iets meer uitgesproken outfit. Naast het feit dat deze hakken tijdloos zijn, hebben ze ook nog eens een perfect draagcomfort. Als je nog niet bekend bent met Clarks; deze schoenen hebben een heel fijn voetbed! 
Hoe ik deze lak pumps ga combineren deze kerst? Met velvet! Waarschijnlijk zal het jullie niet onopgemerkt gebleven zijn, velvet is de trend voor deze winter. Ik heb een mooi blauw velvet jurkje die perfect bij deze pumps passen.
Naast deze pumps, heeft Clarks ook nog andere fijne hakken. Zeker de moeite waard om even te kijken.
Beschik je nog niet over een mooi paar zwarte pumps, dan is dit paar naar mijn mening zeker een must. Niet alleen voor de kerst, ook zijn ze perfect voor warmer weer. Het voorjaar is dan nog wel ver weg, maar lakpumps zijn ook helemaal leuk onder een lichte spijkerbroek met een simpel wit T-shirt erop.  
Dus zeker een goede investering voor je kledingkast!

Geschreven door

Laura

Laura

Blogger