woensdag 27 september 2017

Gastblog Kindermodeblog: een nieuw fashion seizoen!

Een nieuw fashion seizoen is van start gegaan! Na een heerlijke zomervakantie zijn alle kinderen nu weer 'back to school' en is het 'gewone'' leven weer begonnen. Hebben jullie ook zo genoten van de zomer? 

nelson-blog-nelson-gastblog-kindermodeblog-een-nieuw-fashion-seizoen-2.jpg Een nieuw seizoen betekent ook dat de nieuwe kinderkleding en schoenen collecties worden uitgeleverd. Voor mij als kinderstyliste een heerlijk moment om los te gaan ;) Nieuwe kleuren, nieuwe prints, nieuwe stoffen, nieuwe trends. Ik kan op zo'n moment ook echt niet wachten om al mijn inspiratie met mijn volgers te delen. Ook voor hen is 't begin van een nieuw seizoen een feestje. De garderobe wordt opgeruimd én omgeswitched, en er mag geshopt worden. Tsja, en wie is er niet dol op shoppen?! ;)

Zelf vind ik de overgang van de zomer naar het najaar een van de mooiste momenten van het jaar. De kleuren van de natuur die veranderen in mooie najaarstinten en de gezelligheid die het met zich meebrengt, ook in huis. Kaarsjes aan en wegkruipen onder een dekentje op de bank. En als kers op de taart mogen die heerlijke nieuwe outfits en kinderschoenen uit de kast komen . Stampend door de plassen in de (straks) gezellig verlichte straten of er op uit voor een heerlijke boswandeling. In het Nelson magazine heb je mijn favoriete kinderschoenen voor dit seizoen al gezien, maar ik vertel je hier graag nog even wat meer over! Want ook op schoenen gebied zijn er verschillende trends die we terug zien. Te beginnen met de biker boots, het stoere laarsje dat perfect is voor het najaar. Dit model - super voor zowel jongens als meisjes - is natuurlijk niet echt nieuw en zien we eigenlijk ieder winterseizoen wel terug. Maar dit seizoen zien we verschillende varianten. De vertrouwde modellen van Timberland en Dr. Martens zijn altijd goed, maar dit najaar zien we ook varianten met glitters of coole patches. Heb je deze van Orange Babies al gezien? Super stoer en het geeft de schoen net even dat beetje extra.

De ''space'' trend is er ook eentje waar we niet omheen kunnen dit seizoen. Vorig seizoen deed deze kinderschoenen trend al zijn intrede. Toen vooral als glitter of metallic, maar dit seizoen zien we de deze trend ook letterlijk terug in printjes als sterren, raketten en alles wat met het heelal te maken heeft. Samen naar de sterren kijken, heerlijk toch?!

Een laatste modetrend die ik graag nog iets verder toelicht is de trendkleur groen. Naast de vertrouwde kleuren bruin, zwart, en grijs is groen dit najaar dé kleur. Super te combineren met alle herfst en wintertinten en ook nog eens heel stoer. Zelf vind ik dit laarsje van Vingino ook te gek voor meisjes. Maar ook voor dejongens zijn er hele gave modellen te vinden.

Een nieuw seizoen vol met nieuwe trends en inspiratie! Ik ben helemaal in "the mood". Jij ook? En heb jij de nieuwe schoenen voor je kind(eren) al geshopt?  Blijf Kindermodeblog én Nelson de komende tijd volgen voor extra veel inspiratie!

Liefs -X-

Free

Geschreven door

Frederieke

Frederieke

Blogger