donderdag 6 juli 2017

Gastblog Isabeau: sneakers!

Yay, eindelijk is het dan nu toch écht zomer! Zomer is mijn favoriete seizoen (ZON!), en daar hoort natuurlijk een zomerse look bij! Omdat het weer in Nederland helaas toch altijd wat wisselvallig is, hou ik ervan om te werken met laagjes, zoals ik bij deze outfit heb gedaan. Deze outfit is een wat simpelere outfit met een aantal kleurrijke eyecatchers zoals de jas, de bril en de tas. En hoe kun je een toffe outfit nou beter afmaken dan met een paar sneakers?!

nelson-blog-nelson-gastblog-isabeau-sneakers-2.jpg Sneakers zijn het perfecte voorbeeld van schoenen die je zowel in de winter kan dragen als in de zomer. Ze staan leuk onder zowel een lange spijkerbroek, als een shortje, rokje of zelf een jurk!  Hoe tof is het om bijvoorbeeld een vintage, lange bloemenjurk te combineren met een paar sportieve sneakers! Sneakers zijn altijd een grote favoriet van mij, en dit paar is een perfect toevoeging aan mijn collectie.

Ik heb altijd veel sneakers gedragen, maar de laatste tijd steeds minder. Dit vond ik erg jammer en was het dus tijd voor een nieuw paar! Deze sneakers hebben neutrale kleuren, namelijk zwart, wit en grijs. Een stuk rustiger dan de andere sneakers die ik heb, die in felle kleuren zijn als oranje en geel, maar daarom vind ik deze juist zo tof! Ze maken de outfit net wat sportiever. Naast dat ze erg erg leuk uitzien, lopen ze ook echt heerlijk, waardoor ze erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld een shoptrip of een festival. Hier kun je uren op lopen of dansen!

Genoeg mogelijkheden dus om deze sneakers te combineren! Ben je nog opzoek bent naar een paar toffe sneakers om je zomerse look helemaal af te maken? Neem dan zeker een kijkje in de sneaker categorie en let’s shop!

Xxx Isabeau

Blog: byisabeau.nl
Instagram: @isabeauvanmaastricht

Geschreven door

Isabeau

Isabeau

Blogger