dinsdag 8 augustus 2017

Gastblog Anita: 70s sandals

We kennen deze sandalen misschien nog wel van vroeger. Helaas voor mijn tijd, want deze sandalen waren hartstikke hot in the 70’s. We zien het de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Kleding items van vroeger in een nieuw jasje gestoken. En ik beken, deze trends laten mij ook niet koud. De blokhak en de plateau zool hadden gelijk mijn aandacht! Ik kon dit paar zeker niet laten staan en nu is het mijn beurt om te stralen in deze schoenen.

nelson-blog-nelson-gastblog-anita-70s-sandals-2.jpg Stralen doe ik zeker, want het is mijn favoriete zomerschoen geworden. Niks is zo vervelend als warme voeten tijdens een warme zomerdag. En combineren gaat al helemaal gemakkelijk. Ik kan eigenlijk niet zo snel een outfit bedenken waar dit geweldige paar schoenen niet bij kan. Je kunt het zo gek maken als jezelf wil, maar ik draag ze vooral onder een jeans met een fijne trui. Vrouwelijk met een stoere touch! Natuurlijk neem ik ze ook mee in mijn koffer naar Gran Canaria. Ik zie mijzelf al op deze sandalen struinen in de mooie, kleine straatjes. Nee je kunt er zeker geen marathon op rennen, maar ze zijn zeker fijn om een middagje op te lopen.

Ik ben super benieuwd wat jullie van dit soort schoenen vinden. Het is natuurlijk iets heel anders. Denk aan de populaire loafers met een gouden gesp of de beroemde platte sandaal. Ook die neem ik mee op mijn vakantie, maar een goede hak kan zeker niet ontbreken!

Liefs, Anita
Fashion-Attacks

Geschreven door

Anita

Anita

Blogger