donderdag 11 juli 2019

Ga de zomer in op comfortabele slippers

Met het heerlijke warme weer zijn slippers het beste wat je kunt dragen. Het ziet er zomers uit en ze zijn super trendy! Maar natuurlijk wil jij er ook comfortabel bijlopen. Daarom laat ik je in deze blog zien met welke slippers jij niet alleen goed voor de dag komt, maar welke ook nog eens lekker zitten! 

Orthopedische slippers
‘Wat suf!’, denk je al snel. Niets is minder waar. Anno 2019 zijn ‘gezonde slippers’ hartstikke hip geworden! Denk bijvoorbeeld aan het merk Vionic. Dit merk is erin geslaagd om stabiliteit en ondersteuning te bieden. Deze schoenen zijn allemaal gekeurd door podologen om de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit te kunnen blijven waarborgen. In elke schoen zit een orthopedische zool die ervoor zorgt dat jij comfortabel de zomer doorgaat. En laten we niet vergeten dat ze ook nog eens hartstikke leuk zijn. Kijk eens naar de Vionic Kirra. Een slippermet een strak design die je kan combineren met elke outfit.

Daarnaast heb je ook de welbekende Birkenstock. Deze slippers staan bekend om hun unieke, anatomische gevormde voetbed. Dit merk levert altijd hoge kwaliteit en uitstekend comfort. Deze slippers zijn weer helemaal terug in het modebeeld. Voor de dames is er de Birkenstock Madrid Big Buckle. Een elegante slipper die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De heren kunnen hun geluk niet op met de Birkenstock Arizona. Een mannelijke slipper met een stoer randje!

Heb jij behoefte aan een slipper met een iets dikkere zool? Kijk dan eens naar het merk FitFlop. Dit merk wilde de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Ze ontwikkelde de Microwobbleboard-middenzool. Deze zool bestaat uit drie lagen en is speciaal ontworpen om schokken op te vangen en de druk op de onderkant van je voet gelijkmatig te verdelen. Kies bijvoorbeeld voor de Fitflop Lulu Padded Slide om jouw outfit dat gouden randje te geven of kies de Fitflop Twiss en breng wat kleur in de zomer!

Blijven wisselen
Hoe comfortabel een slipper ook is, het blijft belangrijk om ze regelmatig af te wisselen. Dit is beter voor de spieren in je voeten en kuiten en hierdoor gaan je slippers ook nog eens langer mee. En het is een heel goed excuus om meerdere paren te kopen. Shop de slippers snel en loop er deze zomer onbezorgd bij op je comfortabele en hippe slippers!

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice