dinsdag 7 mei 2019

Fusion4 van ara

In al die jaren hebben we heel wat schoeninnovaties voorbij zien komen. Een van de laatste vind je nu in onze winkels: de Fusion4 collectie van ara, waarbij mode en comfort volledig in elkaar overlopen.

Flexibiliteit en stabiliteit
Elke schoen uit de ara Fusion4 collectie is zó ontworpen dat deze zich helemaal aan je voet aanpast. Iedere keer opnieuw. De basis hiervoor wordt gevormd door de Dynergy-zool met zogenaamde ‘lamellen’ die zorgen voor ultieme flexibiliteit. Daarnaast heeft de zool een dempende werking en zorgt deze voor een dynamische afwikkeling. Maar het innovatieve ontwerp van de Fusion4 collectie beperkt zich niet tot de zool. Ook de zachte gebreide bovenkant heeft meerdere flexibele zones. Daardoor sluit deze perfect om je voeten, zonder te knellen.

Makkelijk te combineren
Of je nu een gezellig feestje hebt, een zomerse wandeling maakt of een dagje gaat shoppen; dankzij de Fusion4 technologie loop je lekker comfortabel. En zie je er ook nog eens goed uit. Want de tijd dat  comfortabele schoenen er ook zo uitzagen, is echt voorbij. De sneakers uit de Fusion4 collectie zijn zowel sportief, casual als stijlvol te combineren. En de kleuren passen perfect in het palet van deze zomer. Laat dat zonnetje dus maar komen!

Wil je de ara Fusion4 technologie zelf uitproberen? Je vindt de hele collectie nu in al onze winkels en op nelson.nl.

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer