donderdag 25 januari 2018

Fijne wandelschoenen

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje van start. Hou jij je nog aan je goede voornemens of ben je ze stiekem al een beetje vergeten? Om je te helpen met het volhouden van je goede voornemens op het gebied van meer bewegen, laat ik je 3 fijne wandelschoenen zien voor verschillende gelegenheden.

Ecco
Schoenen van het merk Ecco. Wanneer er een klant in de winkel naar mij toekomt die op zoek is naar een fijne wandelschoen, dan is dit het eerste merk dat in mij op komt. Ecco heeft namelijk voor ieder wat wils. Van sneakers tot pumps, elke schoen is voorzien van een fijn voetbed. En laat dat nou net zijn wat je nodig hebt wanneer je meer wilt bewegen. Meer bewegen hoeft bovendien echt geen straf te zijn! Ga bijvoorbeeld een lekker dagje shoppen op deze lakleren sneakers van Ecco. Zeker weten dat je zo ongemerkt een stuk meer in beweging bent!

Timberland
Een heerlijke wandeling door het bos of over het strand doe je met deze klassiekers van het merk Timberland. Deze boots zijn waterdicht, wat wel zo fijn is met het natte weer hier in Nederland. Om koude voeten hoef je je ook niet druk te maken met deze stappers! Dit model komt in een zwarte en donkerblauwe kleur, waardoor je viezigheid minder snel ziet. Daarbij is deze veterboot ook nog eens super trendy met zijn velvet details, en zijn ze gemakkelijk te combineren.  Nike
Ga eens een flink stuk wandelen door de buurt, neem je hond mee of loop gezellig samen met een vriend of vriendin. Wandelen heeft heel veel voordelen en is een kleine moeite. Trek een paar comfortabele sneakers aan zoals deze van Nike en haal een heerlijk frisse neus. Sneakers van Nike zijn een goede keus bij een sportieve wandeling, doordat ze lichtgewicht zijn en een fijn voetbed hebben. Zo heb je in ieder geval geen pijnlijke voeten na een lange wandeling!

Lukt het jou om meer in beweging te zijn dit jaar? Deel jouw ervaringen met ons via onze social media kanalen!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp