Fall shoe guide

Geleidelijk stromen de eerste new arrivals de winkels binnen. Het nieuwe schoenenseizoen staat om de hoek en het is al bijna tijd om de zomerse sandaaltjes in te wisselen voor stoere winterse modellen.

Geleidelijk stromen de new arrivals de winkels binnen. Het nieuwe schoenenseizoen staat om de hoek en het is al bijna tijd om de zomerse sandaaltjes in te wisselen voor stoere najaars modellen. Komend seizoen is er een grote variatie in modellen te vinden. Met deze fall shoe guide vind je voor iedere gelegenheid én ieder weertype het perfecte paar schoenen, plus vind uit hoe je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Van sneakers tot enkellaarsjes, het kán en mag allemaal!

Gelegenheid
Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat het paar schoenen dat je wilt gaan dragen past bij de gelegenheid. Ga je naar je werk? Kies bijvoorbeeld voor een paar classy enkellaarsjes met blokhak. Ga je een dagje winkelen of gewoon een lekkere wandeling maken? Kies dan voor een paar gemakkelijke najaars sneakers of veterboots voor het beste comfort!

Het weer
Dan het weer. Ook niet geheel onbelangrijk om rekening mee te houden bij de keuze voor jouw perfecte paar schoenen. Regent het? Kies liever voor een paar leren laarsjes of sneakers die goed tegen de regen kunnen dan voor een paar canvas sneakers waar het water al snel doorheen drupt. Niemand heeft behoefte aan natte voeten!  In de herfst kan het natuurlijk ook nog best goed weer zijn! In dit geval zijn enkellaarsjes vaak nog niet nodig of zelfs nog wat warm. Trek tijdens de mooie dagen je comfortabele sneakers nog maar even uit de kast om nog een klein beetje zomergevoel vast te houden! Houd je niet zo van sneakers? Dan zijn een paar instappers natuurlijk ook perfect geschikt voor in het herfstzonnetje!

Onderhoud
Het onderhouden van je schoenen is natuurlijk altijd belangrijk, maar in de herfst kan het extra verzorgen van je stappers natuurlijk geen kwaad! Je wilt natuurlijk lelijke plekken op je schoenen ten alle tijden voorkomen!  Kijk als eerste naar het type materiaal van de schoen en kies hier een passend onderhoudsproduct bij. De eerste stap in het onderhouden van je schoenen is het in sprayen met een water en vuil afstotende spray. Doe dit het liefst één maal in de twee weken als je de schoenen dagelijks draagt. Vervolgens moet natuurlijk ook het materiaal worden verzorgd en kan het materiaal op de juiste wijze worden schoongemaakt.

Met de shoe guide moet het helemaal mogelijk zijn om de komende herfstdagen door te komen! Mocht het toch nog niet helemaal lukken om het juiste paar schoenen of het passende onderhoud te vinden? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Onze winkelmedewerkers helpen je graag met de zoektocht!

nelson-blog-nelson-fall-shoe-guide-2.jpg

nelson-blog-nelson-fall-shoe-guide-3.jpg