maandag 14 oktober 2019

Eco-chic met het nieuwe merk Regarde Le Ciel

Bij het horen van 'duurzame schoenen' denk je wellicht direct aan praktische schoenen met een basic design. Maar niets is minder waar bij Regarde Le Ciel. Het merk geeft duurzaam een nieuw, stijlvol imago met hoge kwaliteit. Benieuwd naar dit nieuwe merk? Lees dan snel verder om er alles over te weten te komen.

Anno 2019 kunnen we niet meer om duurzaamheid heen. Regarde Le Ciel speelt hier perfect op in. Regarde Le Ciel maakt hoge kwaliteit schoenen voor dames op een 'eco-friendly' manier, met een chique en moderne uitstraling. Volgens Regarde Le Ciel hebben 'de kleinste dingen in het leven de grootste betekenis' . Met deze visie wordt de focus voor de designs dus gelegd op details en de beste constructie technieken. Ook wordt er gebruik gemaakt van zeer soepel en zacht leer dat op natuurlijke wijze wordt gekleurd. Dit leer wordt niet speciaal voor de mode-industrie gelooid, maar is een bijproduct van de voedselindustrie. Op deze manier maakt Regarde Le Ciel dus optimaal gebruik van hoge kwaliteit materialen, en doet dit op een zeer verantwoorde manier.

Naast de productiewijze houdt het merk ook rekening met het milieu op zoveel mogelijk andere manieren. Zo worden materialen gerecycled en wordt waterverbruik geminimaliseerd. Met oog op het klimaat wordt er ook geïnvesteerd in het vinden van alternatieve materialen. Daarbij worden alle schoenen getest op kwaliteit en veiligheid, maar ook op gezondheidsrisico's. Alle Regarde Le Ciel schoenen zijn dus volledig uitgevoerd in allergeen-vrije materialen.

Uiteraard zijn de schoenen van Regarde Le Ciel niet alleen duurzaam en ecologisch verantwoord, ze zijn ook zeer elegant en comfortabel om op te lopen. Deze boots hebben een stoere look en zijn perfect voor een leuke, casual outfit. Ben je op zoek naar iets chiquer? Dan is dit enkellaarsje iets voor jou. Draag hem onder een rok of jurkje en je outfit is compleet!

Bekijk hier de volledige Regarde Le Ciel collectie online. Enne... Doordat de schoenen zo ecologisch verantwoord zijn, lopen ze nog nét iets fijner dan normaal ;).

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer