dinsdag 22 augustus 2017

Dit vind je in de nieuwste Timberland collectie!

Afgelopen jaren zijn de gele boots van Timberland voor jong en oud je vast niet onopgemerkt gebleven. Menig fashionista heeft deze schoenen in haar kast staan, maar waar is het succes van Timberland nou eigenlijk ontstaan? En heeft Timberland ons nog meer te bieden dan de welbekende gele bergschoen?

nelson-blog-nelson-new-in-timberland-2.jpg Nathan Swartz, de oprichter van dit merk, introduceerde de eerste waterdichte leren werkmanslaars op de markt In 1973. Deze opvallend gekleurde schoenen kregen de naam Yellow Boots. Deze waterdichte bergschoenen zijn niet alleen super praktisch, maar kun je inmiddels ook vergelijken met de benodigde basics uit je kledingkast. Door de jaren heen zijn de materialen en de productietechnieken enorm verbeterd, maar de herkenbare look is gebleven.

Maar Timberland biedt meer dan alleen comfort en de bekende gele boots. Deze stoere zwarte dames schoenen zijn nieuw in onze collectie en perfect voor het najaar. Deze veterschoenen zijn heerlijk om uren op te wandelen, passen bij elke outfit en geven het net even een stoerder effect. Ben je meer van de sneakers? Bekijk dan eens de Timberland Kiri-Up sneaker. Deze is lichtgewicht, flexibel en super comfortabel! Ook heeft Timberland aan de heren en de daarbij behorende trends gedacht. Aansluitend op de leger groene trend heeft Timberland een paar mooie sneakers in kaki groen uitgebracht. Deze sneakers zijn zowel casual als netjes te dragen. Doordat ze zijn uitgevoerd in nubuckleer kun je ze in de zomer ook al dragen wanneer het wat warmer weer is, omdat dit materiaal goed ademt. Pluspunt!

Houd jij van sportief maar heb je liever eens wat anders dan een sneaker? Timberland heeft ook voor de heren een paar mooie veterboots. De witte zool geeft de veterboot een sportief uiterlijk. Rol je broekspijpen op, kies een leuk overhemd of T-shirt uit en je bent gekleed volgens de laatste trends!

Zijn de bovenstaande schoenen niet helemaal jou smaak? Kijk hier dan gauw verder en zoek een paar uit dat perfect bij jou past!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp