dinsdag 20 september 2016

Dit seizoen loop jij voorop!

De nieuwe najaarseditie van het Nelson Magazine is uit! En ook deze keer staat hij weer boordevol schoeninspiratie, stylingtips, interviews en mooie schoenverhalen. Waar we vroeger simpelweg keken wat het aanbod in de winkels was, zijn het anno 2016 de influencers en bloggers die trends creëren en overbrengen aan hun volgers via hun blogs, Instagram en YouTube. Daarom vertellen in het magazine niet wij, maar onze ambassadeurs je alles over de laatste schoenentrends!
Onze influencers helpen je op weg Eerder heb je op het blog al kennis kunnen maken met onze Nelson Ambassadeurs. Laura, Anita, Lizzy, May en Isabeau vertellen je in het magazine alles over hun favoriete schoenentrend. Zo vertelt Laura je bijvoorbeeld alles over de Military veterboots en deelt Isabeau haar tips over de ‘New Sneaker’ trend. En ben je benieuwd hoe zij de trend combineren in een outfit? In hun persoonlijke gastblogs op nelson.nl delen ze stylingtips en kun je zien hoe zij de trend het liefst dragen.
Ook voor kids Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Want in het magazine vind je natuurlijk ook een heleboel stoere boots, sportieve sneakers en de schattigste babyschoentjes! En hoe je die dan moet stylen? Dat laat blogger Frederieke van Kindermodeblog je zien doormiddel van hippe outfits! Ook vertelt Frederieke je over hoe ze haar werk als (kinder)modeblogger combineert met het mama-zijn. En over mama’s gesproken, we deden onderzoek onder ruim 500 moeders en het kopen van kinderschoenen. Wist je dat we gemiddeld tussen de 2 en 5 paar kinderschoenen per jaar kopen? Deze en andere onderzoeksresultaten vind je eveneens terug in het nieuwe magazine.
Interviews en mooie verhalen Naast dat je in het magazine jouw favoriete najaarsschoenen kunt spotten, vind je er ook leuke interviews en mooie schoenverhalen. Wat dacht bijvoorbeeld van het bijzondere verhaal van Nina? In de rubriek ‘Wie verdient een nieuw paar schoenen’ vertelt ze waarom haar vader een mooi paar schoenen verdiende. Of lees alles over de voortgang van de bouw van het Orange Babies opvanghuis in Namibië, waar kinderen met hiv of kinderen die hun ouders verloren zijn aan het virus opgevangen worden.
Win kaarten voor Hartenstrijd! Vergeet ook niet mee te doen aan onze winactie voor de film Hartenstrijd! Deze gloednieuwe bioscoopfilm verschijnt eind oktober in de bioscopen en jij kan kaarten winnen voor de voorpremière in Amsterdam, Leiden, Utrecht of Rotterdam op 23 oktober! Wat je moet doen? Dat lees je op nelson.nl/hartenstrijd.
Is met magazine bij jou nog niet op de deurmat gevallen? Bekijk hem HIER dan alvast online. Veel leesplezier!

nelson-blog-nelson-dit-seizoen-loop-jij-voorop-2.jpg nelson-blog-nelson-dit-seizoen-loop-jij-voorop-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer