dinsdag 13 februari 2018

Dit is leuk om te doen tijdens Valentijnsdag

Woensdag 14 februari vieren we de liefde tijdens Valentijnsdag. Misschien staat er wel een avondje bankhangen met je geliefde of een romantisch diner voor twee op de planning, maar je kan natuurlijk ook out of the box denken! Ga lekker naar buiten, ga er op uit en kom in beweging!

nelson-blog-nelson-dit-is-leuk-om-te-doen-tijdens-valentijnsdag-2.jpg Een romantische strandwandeling
Woon je in de buurt van het strand of heb je de dag vrij en de tijd om er op uit te trekken? Maak dan een romantische wandeling langs het strand! Heerlijk uitwaaien en het hoofd leegmaken samen met je geliefde. Een wandeling langs het strand is niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed, want als je een flink stuk doorwandeld, heb je zo die 10.000 stappen behaald. Een paar stevige stappers van bijvoorbeeld Timberland of Ecco helpen hierbij. Met deze schoenen aan je voeten loop je gegarandeerd comfortabel en als je voor een model met Gore Tex gaat, blijven ze ook nog eens droog. Zo is wandelen in de branding ook geen enkel probleem. Als beloning en natuurlijk voor de gezelligheid mag er best een lekkere kop thee of warme chocolademelk worden gedronken om op te warmen!

Rondje door het bos
Ligt het strand wel erg uit de richting of ben je er gewoon niet zo’n fan van? Dan is een wandeling door het bos natuurlijk ook een optie. Trek ook hier een paar stevige schoenen aan zoals een Dr. Martens of een paar lekker warme boots van Panama Jack en neem wat lekkers mee om tijdens de wandeling gezellig samen te eten op een bankje. Niets romantischer dan samen over de paden van het bos struinen en echt het gevoel hebben even van de drukte te ontsnappen en samen te zijn. Citytrip
Liever door de stad dan door de natuur wandelen? Bezoek dan een stad die nog op jullie lijstje staat om te bezoeken! Hiervoor hoef je echt niet meteen het vliegtuig te pakken, want ook in Nederland zijn er genoeg leuke steden om te bezoeken. Tijdens een citytrip loop je ongemerkt toch meer dan je denkt. Samen met je geliefde de leukste plekjes ontdekken en door mooie straatjes wandelen is een prima invulling van jullie Valentijnsdag, want dit is quality time ten top!  Met sneakers van Nike of Skechers aan de voeten trotseren jullie gemakkelijk alle straten!

Geen excuses
Heb je geen geliefde? Dan heb je alsnog geen excuus om deze dag niet in beweging te komen, want bovenstaande activiteiten kan je natuurlijk ook prima samen doen met een vriend of vriendin! Net zo leuk en gezellig. Ook het feit dat je misschien gewoon moet werken op deze woensdag hoeft echt geen belemmering te zijn, want je kan ook een verlate Valentijnsdag plannen in het weekend wanneer jullie allebei vrij zijn. Trek er gezellig samen op uit en vier de liefde op een ander moment!

Fijne Valentijnsdag! 

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag