vrijdag 9 maart 2018

Deze schoenen moet je bewaren voor zomer 2018

Zomer? Met de kou van afgelopen weken lijkt deze periode nog eindeloos ver weg. Maar we blijven positief, want het kan natuurlijk ook opeens heel snel gaan met de temperaturen. Niets veranderlijker dan het weer in Nederland. Dit gezegd hebbende is het je vast al opgevallen dat de nieuwe collectie langzaam binnendruppelt in de winkels. Nu is een paar nieuwe zomerse stappers natuurlijk helemaal leuk, maar ook de schoenen die je deze winter met veel plezier hebt gedragen mogen gewoon mee naar de zomer!

Loafers
Misschien heb je ze wel gedragen tijdens de feestdagen of gewoon dagelijks met een leuk glittersokje erin. Loafers zijn altijd goed en daarom staan ze ook op het trend-lijstje van deze zomer. De loafers komen volop terug in alle de leukste kleuren zoals die van PS Poelman en de gekste printjes zoals La Strada in de collectie heeft. Heb jij al een paar in je kast staan? Dan steel jij meteen de show als de eerste zonnestralen zich laten zien! Onder jurkjes, shortjes, broeken en rokken – deze schoenen zijn eigenlijk onmisbaar deze zomer, want ze zijn leuk én gemakkelijk te combineren. Een echte musthave dus.

Biker boots

Al een hele tijd terug van weggeweest en eigenlijk nog steeds niet weg te slaan uit het modebeeld zijn de biker boots. Grote kans dat je één of misschien wel meerdere paren in jouw schoenencollectie hebt. Doe ze ook vooral niet weg, want zomer betekent ook dat het festivalseizoen er weer aankomt. Biker boots zijn voor dit soort gelegenheden ideaal, want ze zijn gemakkelijk schoon te maken, je voeten zijn beschermd, je loopt en danst er de hele dag comfortabel op en last but not least; ze zijn ontzettend fashionable! Niet voor niets dat PS Poelman en ook Nelson weer verschillende modellen hebben toegevoegd aan de collectie. Draag ze onder een spijkershortje of een vrouwelijk jurkje om je look stoer te maken. Berg deze boots dus vooral nog niet op!

Sneakers
Een all time favourite zijn de sneakers. In de winter of in de zomer, eigenlijk zijn sneakers altijd goed. Ook deze kun je dus gewoon door dragen als het kwik gaat stijgen. In welke kleur, print of model je ze ook hebt, eigenlijk kun je met sneakers nooit fout gaan. Er zijn zo veel verschillende soorten dat alles kan en mag onder welke outfit dan ook. Als de temperaturen het straks toelaten combineer ze dan ook vooral onder een leuk jurkje, dit staat lekker stoer en is weer helemaal mode deze zomer. Wees ook niet bang voor de platform sneakers zoals die van Superga of Calvin Klein, want ook die zijn deze zomer weer volop te zien. Gewoon lekker dragen dus!

Strak in de lak
Heb jij een paar schoenen van lakleer? Berg ook deze nog niet op. Hoe meer het glimt en glanst deze zomer hoe mooier. Probeer eens te spelen met verschillende materialen en maak een combinatie die misschien net even buiten je comfortzone is. Een leer rokje met lakleren brogues van Rieker bijvoorbeeld. Gegarandeerd dat je complimenten krijgt, want een beetje gedurfd kan deze zomer best. Lakleer is eigenlijk van alle tijden en zo zie je maar dat ook deze schoenen een tijdloze investering zijn, want je hebt er meerdere seizoenen plezier van!

Welk paar schoenen draag jij zeker door in de zomer?

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag