donderdag 28 april 2016

De zomer aan je voeten met Havaianas

Nog heel even en dan is het weer zomer! Om alvast goed voorbereid te zijn op tropische temperaturen, is het een goed idee om eens goed naar je zomerschoenen stash te kijken. Hartstikke leuk hoor die sandalen met priegelbandjes en slippers van leer, maar echt handig zijn die niet voor een dagje strand. Tijd dus voor een paar slippers! Maar… die plastic slippers zitten alleen niet zo lekker. Gelukkig bestaan er Havaianas! De good old teenslipper die wél comfortabel is.

Een wereldslipper
Het merk Havaianas werd in 1962 in Brazilië opgericht door Robert Fraser en zijn gebaseerd op de Japanse traditionele ‘zori’ sandalen. Dat bleek een zeer goed idee, want binnen een jaar werden er al meer dan 13.000 teenslippers per dag geproduceerd. Hierdoor was Havaianas het eerste merk die op grote schaal de rubberen teenslipper ging produceren. In de jaren ’90 werd de slipper als mode-item op de kaart gezet. Sindsdien zijn de Havaianas niet meer uit het straatbeeld weg te slaan!

Eyecatching comfort
Het is vrij begrijpelijk dat de teenslippers van Havaianas al tijden zó populair zijn. Havaianas hebben een speciale rubberen samenstelling die ervoor zorgt dat de slipper goed in vorm blijft, maar ook flexibel is tijdens het lopen. Daarnaast is het rubber huidvriendelijk en geurloos. Je hoeft met een paar Havaianas dus niet bang te zijn voor vreemde uitslag en gekke geurtjes! Naast het comfortabele deel zijn de slippers ook voor het oog heel fijn. Voor iedereen is er wel een perfect paar Havaianas te vinden; of je nu houdt van rustige, of juist uitbundige kleuren. Ben je een printlover? Ook dan ben je bij Havaianas bij het juiste adres! Van tribal- tot floral- en animalprint, er is voor ieder wat wils. Vind je een teenslipper iets te los aan de voet zitten? Ook daar is over nagedacht: je hebt nu ook Havaianas met een bandje om de hiel. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk een slipper verliest!

Summer proof
Met een paar Havaianas ben je helemaal klaar voor de zomer. Laat het mooie weer maar komen! Shop jouw favoriete Havaianas bij één van onze Nelson winkelsof online op Nelson.nl. 

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan