dinsdag 17 maart 2020

De trendkleuren van voorjaar 2020

Is het jou al opgevallen dat er steeds meer nieuwe kleuren in de winkels te zien zijn? In dit blog vind je een aantal van de trendkleuren die door Pantone zijn gekozen als de trendkleuren van aankomend seizoen.

 1. Groen
  Vooral legergroen gaan we veel zien, en lijkt op het eerste gezicht niet erg zomers. Toch is dit een kleur die we veel gaan zien aankomend seizoen. De kleur staat vooral mooi bij wit en spijkerstof. Dit is persoonlijk mijn favoriete kleur, omdat je deze kleur het hele jaar door kunt dragen. De enkellaarsjes van Poelman zijn perfect voor het voorjaar maar kun je het hele jaar door dragen!
 2. Washed denim
  Dit is een licht blauwe, afgewassen denim kleur. Het is de zomerse variant van spijkerstof. Kies bijvoorbeeld voor een lichte denim jurk, en combineer het met een paar witte sneakers. De western trend is ook goed te combineren met spijkerstof
 3. Wit
  Neutrale kleuren gaan we veel zien dit seizoen. Naast wit zien we veel Off white, dit is eigenlijk ecru/net niet wit, en dus niet spier wit. Deze kleur is overal mee te combineren, dus een paar witte of net niet witte stappers zijn onmisbaar.
 4. Zonnige kleuren zoals oranje & geel
  Ga voor oranje details in je outfit, en houd de rest rustig. Draag met een paar neutraal gekleurde schoenen, zoals zwart of wit. Geel is ook hip aankomend seizoen, en ook okergeel en pastelgeel. Pastelgeel is frisser dan beige en warmer dan wit. Deze kleur doet mij gelijk denken aan de zomer! Ook deze kleur staat goed bij wit, en andere neutrale kleuren. Combineer een lichtgele top met een fijne jeans en een paar zomerse espadrilles voor een heerlijk zomerse look. Wil je juist je outfit opfleuren? Kies eens voor een paar gele sneakers zoals deze van Nelson Private Label.
 5. Paars
  Een kleur die we steeds meer in de winkels tegenkomen is een mysterieuze paarstint. Ga voor een jurk in paars tinten en draag er een paar stoere boots onder om je outfit lekker stoer te houden. Of kiest juist voor een paar Dr Martens in deze gewaagde kleur!
 6. Bruintinten
  Bruin zien we eigenlijk het gehele jaar door, en het raakt nooit ‘uit’. De kleur is gemakkelijk te combineren en staat vooral mooi bij spijker en zwart. Vooral cognac is een belangrijke trendkleur dit seizoen. DezeGabor sneakers zijn de perfecte basic sneakers voor bij al je outfits! Of ga voor een paar stoere cognac kleurige cowboyboots van Sendra.
 7. Rood
  De kleur van jouw lippen! Of schoenen, want deze kleur is lekker opvallend en geeft je outfit een echte boost. Skechers heeft bijvoorbeeld een aantal fijne sneakers in de collectie. Leuk onder een spijkerbroek met een comfortabel T shirt!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp