dinsdag 22 november 2016

De stijl van Wendyvansoest.com

Elke maand brengen we de stijl in kaart van populaire bloggers. Wat is hun stijl, wat zijn hun favoriete schoenen en hoeveel paar hebben zij in de kast staan? Prangende vragen die elke schoenliefhebber wil weten. Deze maand vertelt Wendy van Soest van Wendyvansoest.com over haar shoe-style.

Wat is jouw favoriet uit de collectie? "Ik heb stiekem twee favorieten: Een paar witte PS Poelman schoenen, die zowel net als sportief zijn en een paar Supertrash laarsjes met een hak en een bandje. Ik ben uiteindelijk voor de laarsjes gegaan, omdat die meer bij mij passen. Supertrash is sowieso een mooi merk!"

Draag je veel hakken? "Nee, maar ik vind hakken vaak wel mooier. Ook bij mezelf, omdat ik klein ben. Ik vind het dan wel prettig als ik wat langer ben. Maar hakken zitten ook niet echt comfortabel... Dus ik vind het wel lekker platte schoenen te dragen. Liever geen sneakers, want daar ben ik ook niet zo van."

Stel, je moet kiezen: Voor altijd op platte schoenen, of voor altijd op hakken. Wat kies je? "Oh, dit vind ik echt heel moeilijk! Ik ga denk ik toch voor een paar hakken. Met hakken voel ik me mooier."

Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven? "Dit is ook al zo'n lastige vraag! Ik heb verschillende stijlen, het ligt er een beetje aan hoe ik mij die dag voel. De ene keer kan ik heel girly zijn met hakken, maar de andere dag is het weer heel casual met een paar All Stars, of laarsjes. Het ligt echt aan mijn mood. Maar als ik mijn stijl écht moet omschrijven, dan is het casual en vrouwelijk, met een edgy draai eraan. Qua schoenen houd ik wel van een echte eyecatcher. Dan houd ik mijn outfit rustig, zodat mijn schoenen er echt uit springen."

Hoeveel paar schoenen heb je? "Veel, haha. Ik denk dat ik er zeker wel meer dan vijftig heb. Het is ook een diverse collectie aan schoenen, ik heb echt van alles."

Wat is jouw eerste schoen-herinnering? "Ik kan mij nog herinneren dat in de jaren '90 van die Mag schoenen heel erg hip waren. Dat waren van die instappers of veterlaarsjes met een soort grove plateauzool. Die droeg echt iedereen op de middelbare school. Je had ze ook in allerlei kleuren. Ja, daar heb ik wel goede herinneringen aan!"   Alle foto’s zijn van Wendy van Soest zelf. 

nelson-blog-nelson-de-stijl-van-wendy-van-wendyvansoestcom-2.jpg nelson-blog-nelson-de-stijl-van-wendy-van-wendyvansoestcom-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan