dinsdag 5 juli 2016

De stijl van: Lieke van Whatliekeloves.nl

Elke maand brengen we de stijl in kaart van populaire bloggers. Wat is hun stijl, wat zijn hun favoriete schoenen en hoeveel paar hebben zij in de kast staan? Prangende vragen die elke schoenliefhebber wil weten. Fashion en beautyblogger Lieke Biemans van Whatliekeloves.nl heeft de eer deze serie af te trappen!

Hoe omschrijf jij je eigen stijl?
"Hoe zal ik mijn eigen stijl omschrijven? Ik houd wel een beetje van chique, een beetje netjes. Ik draag veel witte en beige tinten en ik houd bijvoorbeeld van die over the knee boots. In de zomer wil ik van die tutu-rokjes dragen, die vind ik heel leuk. Het is heel moeilijk om een woord aan mijn stijl te koppelen! Eén ding wat zeker is: het is altijd vrouwelijk.”

Een vrouwelijke kledingstijl dus. Daar horen een paar hoge hakken bij! Draag je veel hakken?
"Ik draag wel veel hakken, maar meestal niet met zo’n stiletto hak. Ik vind het altijd lastig om op dat soort hakken te lopen. Hoewel ik graag hakken draag, houd ik ook wel veel van sneakers. Zo vind ik het leuk om een paar sneakers onder een mooi jurkje te dragen. Ik houd wel van die combinatie.”

Je moet kiezen! Voor altijd op hakken, of voor altijd op sneakers?
"O, jeetje! Dit vind ik een heel moeilijke vraag. Als ik echt zou moeten kiezen, ga ik toch voor sneakers. Het loopt toch makkelijker en tegenwoordig heb je ook super fashionable sneakers, die overal bij gedragen kunnen worden. Ik vind hakken wel mooi, maar als je daar lang op moet lopen krijg je toch vaak wel last van pijnlijke voeten.”

Je gaat dus voor sneakers. Welke sneakers zijn jouw favoriet?

"Ik heb een paar Nikes met panterlook en die lopen echt héérlijk.”

Hoeveel paar schoenen heb jij in de kast staan?

"Heel veel! Echt heel veel. Ik denk wel meer dan vijftig paar. Je wilt niet weten hoeveel! Maar ik houd ook echt van schoenen. Je kan voor elke outfit wel een perfect paar schoenen vinden.”

Welke schoen uit de collectie van Nelson vind je het leukst?

"Ik zag dat Nelson SuperTrash verkoopt. Ik vind dat een heel leuk merk. Ik zag een paar SuperTrash espadrilles op de website staan en die vind ik heel leuk. Maar de nude pumps van SuperTrash vind ik ook wel heel mooi! Ik denk dat ik voor de pumps ga. Kies ik toch een paar hakken, haha!”

Alle foto’s zijn van Lieke Biemans zelf.

nelson-blog-nelson-de-stijl-van-lieke-van-whatliekelovesnl-2.jpg nelson-blog-nelson-de-stijl-van-lieke-van-whatliekelovesnl-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan