woensdag 7 september 2016

De stijl van: Joëlla van Joellawassink.com

Elke maand brengen we de stijl in kaart van populaire bloggers. Wat is hun stijl, wat zijn hun favoriete schoenen en hoeveel paar hebben zij in de kast staan? Prangende vragen die elke schoenliefhebber wil weten. Deze maand wordt het estafettestokje doorgegeven aan fashion en lifestyle blogger Joëlla Wassink van Joellawassink.com

Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven? "Ik denk heel casual, niet uitbundig. Vaak zijn schoenen wel een toevoeging aan mijn outfit, maar moeten ze de outfit niet gaan overheersen. Dus als ik mijn eigen stijl moet omschrijven houd ik het op casual en simpel."

Hoeveel paar schoenen heb je? "Ik heb ze toevallig laatst uitgezocht! Ik heb in totaal 53 paar, maar meer dan de helft draag ik niet. Eigenlijk draag ik maar vijf of zes paar, waarvan een paar witte Stan Smiths mijn favoriet zijn. Die sneakers zijn een special edition. Bijna niemand heeft ze, waardoor ik die schoenen nog leuker vind."

Drieënvijftig paar, dat zijn er aardig wat! Zitten daar ook hakken tussen? "Ja, ook die heb ik. Ik werk fulltime bij een accountantskantoor waar ik vaak op hakken loop, maar in mijn vrije tijd draag ik ze meestal niet."

Je moet kiezen: voor altijd op hakken of voor altijd op sneakers. Sneakers!

Wat is jouw eerste herinnering aan schoenen? "Ik kan mij nog herinneren dat ik vroeger heel graag op hakken wilde lopen. Mijn moeder was daar fel op tegen. Ik kreeg toen van die 'prinsessenschoentjes', van die plastic dingen. Daar was ik heel snel klaar mee, omdat ze niet zo lekker zaten, haha!"
Welke trend vind je het leukst?
Ik vind die flatform- en creeper trend wel heel erg leuk. Ik zag Superga's met zo'n dikke zool, die vond ik gaaf. Het is wel iets waar ik een beetje aan moet wennen, want zo'n zool is best wel heftig. Deze zomer spotte ik steeds meer mensen met deze trend! Ik vind het echt heel tof, dus misschien moet ik mij toch maar eens aan die trend wagen."
Wat is jouw favoriet uit de Nelson collectie?
"Ik vind die Bronx brogues met grove zool wel heel gaaf. Het is wel iets wat je echt aan moet durven. Ook heb ik een paar witte brogues van Nelson's eigen merk. Ze zitten tussen een brogue en een sneaker in, waardoor je ze met alles kan combineren.
Alle foto’s zijn van Joella Wassink zelf.

nelson-blog-nelson-de-stijl-van-jolla-van-joellawassinkcom-2.jpg nelson-blog-nelson-de-stijl-van-jolla-van-joellawassinkcom-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan