woensdag 3 augustus 2016

De stijl van: Esmée van Esméelifestyle.nl

Elke maand brengen we de stijl in kaart van populaire bloggers. Wat is hun stijl, wat zijn hun favoriete schoenen en hoeveel paar hebben zij in de kast staan? Prangende vragen die elke schoenliefhebber wil weten. Deze maand is het de beurt aan lifestyleblogger Esmée van Esmeelifestyle.nl!

Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven? "Ik zou mijn eigen stijl omschrijven als een beetje casual, maar met een sportief tintje. Ik houd ook heel erg van vrolijke printjes. Qua schoenen houd ik wel van nette schoenen en van een vrolijk kleurtje, om net die extra twist aan je outfit te geven.” 
Leukste schoenentrend van dit moment?
"Ik vind van die herenschoenen of brogues heel erg leuk, omdat je die eigenlijk overal mee kan combineren. Maar een sneaker is ook altijd goed. Ik kan eigenlijk niet kiezen, daar ben ik heel slecht in!” 
Oei, en nu moét je kiezen! Voor altijd op hakken of voor altijd op sneakers? 
"Dan ga ik toch voor platte schoenen. Op hakken loop ik tegenwoordig wat minder en als ik het doe dan loop ik het liefst op sleehakken.”
Welke schoen uit de collectie van Nelson vind je het leukst? "Ik vind de schoenen van Nelson’s eigen merk wel heel erg leuk en dan vooral die brogues. Daar zie ik wel een aantal leuke modellen van in de collectie. Zelf heb ik een paar brogues van het merk Tango bij Nelson gekocht, ik kan niet wachten totdat ik ze kan dragen! ”    Alle foto’s zijn van Esmée zelf.

nelson-blog-nelson-de-stijl-van-esme-van-esmelifestylenl-2.jpg nelson-blog-nelson-de-stijl-van-esme-van-esmelifestylenl-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan