zaterdag 21 mei 2016

De stijl van: Caroline Tensen

Caroline Tensen is één van ’s Nederlands bekendste presentatrices. Al jaren is Caroline een vast gezicht op de televisie en heeft ze programma’s als ‘Wie Ben Ik?’ en ‘Het Spijt Me’ gepresenteerd. Ook is ze al jaren het vaste gezicht van het spelprogramma ‘Eén Tegen Honderd’. Tevens is Caroline ambassadrice van Orange Babies, een goed doel waar Nelson Schoenen ook partner van is. Op donderdag 21 april j.l. werd Nelson’s eerste premium store geopend door Caroline en wij vroegen haar het hemd van het lijf. Of wat dit betreft: de schoen van de voet…

Wat vind je van Nelson’s eerste premiumstore? "Ik vind de winkel fan-tas-tisch! Het is zo mooi geworden. Ik had het adres van tevoren opgezocht op Google Maps. Maar net liep ik de winkel per ongeluk voorbij, omdat ik dít gewoon niet verwacht had. De concept store is zo mooi, zo hip, zo licht. Dat je in deze tijd zo’n winkel kan openen is natuurlijk heel bijzonder, helemaal met al het geweld van online verkopen en faillissementen. En ik vind het bijzonder dat Nelson zo’n trouwe sponsor is van Orange Babies.”

Wat vind je van de collectie? "Het valt me op dat de collectie heel breed is. Het merk Unfold vind ik heel gaaf. Ook zie ik dat er Timberlands verkocht worden! Ik heb laatst nog Timberlands gekocht, van die lightweights. Het is gewoon top dat er in de conceptstore veel verschillende merken te vinden zijn.”
Wat is je favoriete schoen? "Ik heb twee paar favoriete schoenen. Of nee, eigenlijk drie. In de winter draag ik graag van die biker boots. Die staan zowel onder jurkjes als onder broeken en staan ook ontzettend leuk onder een legging met een oversized trui erop. Nu in de zomer draag ik graag echt goede gympen. En dan niet zomaar van die platte makkelijke gympen, zoals All Stars, maar echt goede gympen die ook fashion zijn. Gelukkig zie je dat nu veel in het modebeeld. Mijn derde favoriete schoenen zijn hoge hakken. Ik hou van enorm hoge hakken. Ik vind dat elke vrouw minimaal één paar mooie hakken in de kast moet hebben staan.” 
Als je moet kiezen tussen platte schoenen en high heels, waar ga je dan voor? "Als vrouw zijnde kan je eigenlijk nooit één favoriete schoen hebben. Maar als ik écht moet kiezen, dan ga ik toch voor de biker boots. Die lopen toch wat comfortabeler dan een paar hoge hakken.”
Hoe zou jij je eigen schoenstijl omschrijven? "Chique-sportief. Ik zal nooit op goedkope, afgetrapte schoenen lopen. Zo ben ik opgevoed, haha. Mijn moeder zei altijd: je moet altijd verzorgd haar hebben én goede schoenen dragen. Schoenen moet je altijd goed poetsen en verzorgen. Dus ik denk dat mijn smaak qua schoenen – en qua kleding trouwens, chique-sportief is. Nu ook: ik heb een chique colbertje aan met een soort van joggingbroek.  Het is geen echte joggingbroek, maar hij is wel van heerlijk zacht materiaal. Ik vind dat heel fijn zitten.” 

Hoeveel paar schoenen heb je? "Heel veel! Ik heb eigenlijk geen idee. Ik heb denk ik zeker wel 50 paar schoenen staan. Maar ik doe schoenen ook niet snel weg. Nog een voordeel: omdat ik zoveel paar schoenen heb, slijten ze ook niet zo snel. En schoenen passen altijd. Of je nu dun of dik bent, schoenen blijven altijd goed zitten.”

Ben jij al naar Nelson’s premiumstore geweest? Je vindt de store op de Nieuwendijk 208 in Amsterdam. Tot snel!

nelson-blog-nelson-de-stijl-van-caroline-tensen-2.jpg nelson-blog-nelson-de-stijl-van-caroline-tensen-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan