woensdag 30 september 2020

De populairste dierenprint trends!

4 Oktober is het weer zover: Dierendag. Natuurlijk geven we tijdens Dierendag onze geliefde huisdieren extra aandacht, maar waarom niet álle dieren een beetje extra in het zonnetje zetten? De populairste fashion prints van dit moment zijn tenslotte geïnspireerd op wilde dieren. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige luipaard- en stoere krokoprint. In deze blog delen we de populairste prints van dit seizoen én welke schoenen dus niet in jouw collectie mogen ontbreken!

1.Croco print

De croco print is meer een motief dan een print, maar ondanks dat is dit een van de populairste prints dit seizoen! Deze reptielenprint bestaat meestal uit één kleur, zoals geheel zwart of bruin. We zien de print vooral terug in enkellaarsjes en stoere boots, maar door de croco print krijgen ook de stoere boots een luxe en chique uitstraling. Doordat de laarsjes vaak één kleur zijn passen ze ook snel overal bij! Draag een paar enkellaarsjes met hak onder een mom jeans met een leuke blouse, of een paar boots onder bijvoorbeeld een blazerdress.

2.Snake print

Dit seizoen zien we de slangenprint voorbijkomen in allerlei soorten schoenen. We zien sneakers, enkellaarsjes, maar ook veterboots met een snakeprint voorbijkomen, voor zowel dames als kinderen, maar ook zeker voor heren! Draag de schoenen met deze print met een rustigere outfit, omdat de print best opvallend is. Zo laat je je schoenen extra opvallen! Combineer er een tas of riem bij in dezelfde kleur om je look helemaal compleet te maken. Gabor, bijvoorbeeld, heeft een aantal schoenen in de collectie met deze hippe print, die ook nog eens heerlijk comfortabel zitten!

3.Leopard print

Dit seizoen zien we allerlei dierenprintjes, terwijl we afgelopen jaar vooral de luipaard print zagen. Toch is en blijft de luipaard print onmisbaar in het modebeeld. We hebben dan ook meer dan genoeg schoenen met een heerlijk luipaard printje in de collectie. Combineer de print met een rustige outfit, of ga juist all the way en draag hem met andere kleuren en prints. Scoor een paar sneakers van PS Poelman met deze hippe print, of zelfs Dr. Martens boots met een tijgerprint vachtje, ideaal voor de winter!

Welke print is jouw favoriet? Je vindt de schoenen met dierenprintjes online of in een van onze Nelson winkels!

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp