De perfecte laarsjes voor de herfst!

Het zal je vast al opgevallen zijn… De zon begint zich steeds vaker achter grijze wolken te verschuilen en de temperaturen dalen langzaam onder de 20 graden. De T-shirtjes maken langzaam plaats voor de truien en ook heb je je slippers waarschijnlijk al enige tijd niet meer aangeraakt. Het is overduidelijk.. de zomer loopt op z’n einde. Wat kun je nu het beste aantrekken bij dit wisselvallige weer? Een paar sneakers is eigenlijk altijd goed, maar met koude en regenachtige dagen kun je je blote enkels maar beter wat extra beschermen. Een hoge laars oogt gelijk wel erg winters, dus is een kort (enkel)laarsje de perfecte oplossing!

Draagtips
Een korte (enkel)laars is eenvoudig te combineren en door vrijwel iedereen te dragen. Toch zijn er nog wat extra punten waar je op kunt letten. Zo kun je ervoor kiezen je broekspijp in je laars stoppen, maar deze een aantal keer oprollen geeft ook een leuk effect. Hierdoor laat je het laarsje extra mooi uitkomen. Let wel op, dit werkt het beste bij een mooie skinny jeans. Bij zo’n opgerolde broekspijp wil er nog wel eens een sok boven de schacht uit piepen. Kies in dat geval voor een sok in dezelfde kleur als je laarsje, zodat er één geheel ontstaat. Verder is het leuk om de kleur van je laarsjes terug te laten komen in de rest van je outfit. Denk aan een tas of andere accessoire. Op die manier zorg je voor een kloppend geheel.

Zorg bij brede enkels dat de laars nét over de enkels heen valt, waardoor je deze camoufleert. Ook kun je je benen slanker laten ogen door te kiezen voor een wat grover model. Je laat ze langer lijken door voor laarsjes te kiezen met een hak en een smalle neus. Een broek in dezelfde kleur zorgt ook voor optisch langere benen. Heb je juist erg smalle benen? Draag dan liever een broek dan een legging of panty in je laarsjes. Dit voorkomt een ‘lompe’ uitstraling.

Bullboxer
Neem tijdens je zoektocht naar de perfecte laarsjes ook eens een kijkje bij de collectie van Bullboxer. Dit merk heeft verschillende mooie leren laarzen volgens de laatste trends. Er zijn diverse platte modellen te vinden en voor de liefhebber zijn er modellen met een stevige hak. De schoenen ogen stoer en grof, maar zijn doormiddel van kleur- en materiaalgebruik toch ook zeker vrouwelijk.

De schoenen combineren is een piece of cake. De neutrale aardetinten als grijs en bruin kun je eigenlijk onder alles dragen. Met een stoere spijkerbroek creëer je een mooi matching geheel, maar draag ze ook gerust onder een mooie rok met panty. Juist door verschillende stijlen te mixen ontstaat er een speelse look. Hou je wel van extra accenten? Kies dan voor een vrouwelijk model met bloemenprint of een stoer laarsje met grove gespen.

Mocht het straks echt koud worden, dan heeft Bullboxer gelukkig ook nog diverse modellen met (imitatie)wol voering. Maar laten we hopen dat we de komende weken nog van een lekker herfstzonnetje kunnen genieten!
 
 Bron beeldmateriaal: Pinterest

nelson-blog-nelson-de-perfecte-laarsjes-voor-de-herfst-2.jpg nelson-blog-nelson-de-perfecte-laarsjes-voor-de-herfst-3.jpg