woensdag 4 november 2015

De favorieten van... Sharon!

De herfst is in volle gang en dat betekent wisselvallig weer met hier en daar een regenbui. Maar gelukkig laat het zonnetje zich ook nog af en toe zien! Het is dus slim verschillende soorten schoenen in huis te hebben voor de verschillende weertypes. Inkoop-collega Sharon laat jullie haar musthaves voor dit najaar zien en vertelt hoe zij ze het liefst draagt. Lees mee en laat je inspireren!

Hobb’s overknee laars
Deze overknee laarzen van Hobb’s geven mijn benen éxtra lengte, en wie wil dat nou niet! De laarzen hebben een grove blokhak en een zool met grof profiel. Door ze te combineren met een winters jurkje hou ik mijn look toch vrouwelijk en stijlvol. Omdat de laars van leer is, zou ik voor een suède jurkje kiezen voor een mooi contrast. En als ik een wat stoerdere look wil, draag ik ze onder een short met een panty.

Bronx brogues
De brogue van Bronx is in eerste opzicht een vrij nette schoen, maar door de grove zool en het lakleer toch erg opvallend. Om ze toch stijlvol op kantoor te kunnen dragen combineer ik ze het liefst met een skinny jeans met een bloesje en een blazer. Door de broekspijpen nét iets op te rollen laat ik de brogues mooi uitkomen. En als het te koud is voor blote enkels, draag ik er een paar vrolijke sokken in voor een look met een knipoog!

Bullboxer veterboots
Als de temperaturen écht gaan dalen en de regenbuien steeds vaker voorbij trekken, kies ik het liefst voor een stevige veterboot, zoals deze van Bullboxer. Ze houden mijn voeten goed warm en zorgen dat ik niet uitglijd op gladde stoepjes. Deze schoenen vragen om een stoere outfit, dus combineer ik zet met een legging en ruimvallend shirt of blouse. Maar natuurlijk zijn ze ook prima te combineren met een skinny jeans en bikerjack.
 
Met deze 3 modellen heb ik een schoen voor elk weertype in huis en kom ik met gemak de hele herfst én winter door! Wat zijn jouw najaarsfavorieten? Shop ze online óf in één van onze ruim 70 winkels!


nelson-blog-nelson-de-favorieten-van-sharon-2.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer