woensdag 2 december 2015

De favorieten van... Nikki!

De feestelijke decembermaand is officieel van start gegaan! De maand die bij veel mensen volgepland staat met gezellige avondjes met vrienden en familie, heerlijke diners en feestjes, maar dus ook een maand vol drukte en geregel. Inkoop collega Nikki vertelt ons welke schoenen zij het liefst draagt tijdens deze drukke feestmaand!

Puma sneakers
Voorafgaand aan de feestdagen vlieg ik van hot naar her om alles gereed te maken. Omdat het al druk genoeg is, is het fijn om niet te veel over mijn outfit na te hoeven denken. Deze sneakers van Puma zijn comfortabel, praktisch en toch super hip dankzij de kleur en het materiaal gebruik. Ze zijn bij vrijwel alles te combineren, dus schiet ik ze gemakkelijk aan als ik de deur uit moet! 

Gabor loafer

Als de feestdagen dan daadwerkelijk zijn aangebroken doe ik natuurlijk wel mijn best om er zo mooi mogelijk uit te zien. Deze loafers van Gabor zijn super feestelijk door het lakleer en pony hair. Daarnaast zijn ze ook erg comfortabel door het goede voetbed, waardoor ik het er met gemak de hele dag op uithoud! Leuk met een pantalon, kokerrok of jurkje. En na de feestdagen draag ik ze gewoon door met en casual outfit, want ik kan alvast verklappen dat loafers ook komend voorjaar een trend zullen blijven!

Warmbat pantoffels

Na de feestdagen is het even uitrusten geblazen. En hoe doe je dat nou beter dan thuis op de bank met een paar warme pantoffels! Direct na thuiskomst wissel ik mijn schoenen om voor deze comfortabele Warmbat pantoffels. Eigenlijk zijn het net een soort instapschoenen, waardoor ik er toch nog charmant bij loop in huis. De wollen voering houdt mijn voeten warm en de rubberen zool zorgt dat ik niet uitglijd. Ideaal dus!

Met deze 3 modellen kom ik dus zeker de decembermaand door! Ook enthousiast geworden? Shop de modellen dan online op Nelson.nl of kom langs in één van onze winkels!


nelson-blog-nelson-de-favorieten-van-nikki-2.jpg nelson-blog-nelson-de-favorieten-van-nikki-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer