dinsdag 6 oktober 2015

De favorieten van... Mariska!

Nu de nazomer toch echt ten einde lijkt te zijn, wordt het tijd de garderobe definitief 'winterproof' te maken. Bij al die leuke nieuwe winter outfits, horen natuurlijk de perfecte schoenen. Gelukkig biedt de Nelson najaarscollectie meer dan genoeg keuze. Dat brengt ons gelijk bij het 'luxe-probleem' dat veel vrouwen hebben... voor welke schoenen ga je als je verlanglijstje groter is dan je shopbudget? ;-) Marketingcollega Mariska laat je haar favorieten zien.

Nelson enkellaarsjes
Op dit Nelson enkellaarsje was ik direct verliefd. De perfecte mix van vrouwelijk, stoer & trendy. Ik draag ze graag met een dikke panty en een leather look rok. Of gecombineerd met een skinny denim en blouse. De stevige blokhak creëert wat extra lengte, wat erg fijn is als je -net als ik- niet zo groot bent. Omdat de enkellaarsjes zijn gevoerd met lekker zacht en warm textiel, hoef ik straks niet bang te zijn voor koude voeten en kan ik ze de hele winter dragen. 

Aqa enkelboots

Deze Aqa enkelboots heb ik gekozen als mooi basis item voor deze winter. Ik houd van de warme cognac kleur. Perfect bij een paar jeans, maar ook leuk te combineren bij zwart, bruin of mooie groentinten. Doordat de boots eenvoudig zijn, kun je lekker uitpakken met je outfit. Je kunt er alle kanten mee op. 

Misschien is een paar pantoffels niet het eerst dat in je op komt als je gaat shoppen voor je najaarsgarderobe. Maar ze zijn onmisbaar bij een strenge winter. Na een werkdag vind ik het fijn om het mezelf thuis lekker comfortabel te maken. Kopje thee erbij, kaarsjes aan en met een goede serie op de bank ploffen. Niets is dan vervelender dan een paar ijskoude voeten. DezeShepherds gaan dan ook direct aan als ik thuiskom. En het fijne is; als er onverwacht bezoek komt of er plotseling wordt aangebeld, hoef ik ze niet snel te verstoppen... want ze zijn stiekem best wel leuk! ;-)

Met deze drie najaarstoppers kan ik de hele winter variëren, zowel in- als buitenshuis. Nog opzoek naar jouw favorieten? Bekijk onze hele najaarscollectie online of kom langs in één van onze winkels!

nelson-blog-nelson-de-favorieten-van-mariska-2.jpg

nelson-blog-nelson-de-favorieten-van-mariska-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer